Bivša kućna pomoćnica progovorila o Lepoj Breni: Ove detalje o pjevačici nitko nije znao

Bivša kućna pomoćnica najveće folk dive iznijela je javnosti nepoznate detalje.

Instagram

Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima živi u vili na Bežanijskoj kosi, a kućna pomoćnica koja je radila kod njih otkrila je kako se pjevačica ponašala prema njoj.

'Vjerujte mi, Brena je izuzetna žena. Ona je prema mojoj obitelji bila ista kao prema svojoj', ispričala je bivša Brenina kućna pomoćnica za srpske medije.

Instagram 

'Kad god bih završila s poslom i krenula kući ona bi mi spremila hranu, voće, sokove, slatkiše... Nije htjela ni čuti da idem praznih ruku, a to nema veze s plaćom. O odjeći da i ne govorim. Čak je kupovala i kapute za mene i moje kćeri i davala nam odjeću za sve prilike', nastavila je priču nekadašnja kućna pomoćnica Lepe Brene.

'Zahvaljujući njoj, moja djeca su završila fakultete', zaključila je ona dodajući da bi i dalje radila kod nje da nije ostarila.

Instagram 

Inače, Lepa Brena bila je i ostala jedna od najpopularnijih pjevačica na prostorima bivše Jugoslavije, a godinama unatrag slovi i za jednu od najbogatijih žena ovih prostora.

Iako danas uživa u luksuzu, Lepa Brena je s roditeljima, sestrom Fakretom i bratom Farukom, odrasla u skromnom stanu.

Kurir/Ana Paunković 

'Uživala sam u čarima normalnog, običnog, svakodnevnog života. Malo sam kuhala, sredila sam kuću, dala sam sve stvari koje mi ne trebaju. To se danas kaže 'feng shui', a ja sam odrasla u obitelji gdje moja mama nije znala što je to, nego smo mi svake godine krečili, spremali zimnicu...', otkrila je Brena jednom prilikom.

'Odrastala sam uz roditelje, sestru i brata, u stanu u Brčkom. Kad pomislim na period odrastanja, sjetim se divnih jutara i prelijepog mirisa koji je dopirao iz kuhinje dok je moja mama spremala doručak. Zatim bi sjela za mašinu, počela šivati i pjevati sevdalinke', poručila je ona tada.