'Adele hladno pokrala Priju': Aleksandrini obožavatelji izazvali kaos zbog fotografija svjetske zvijezde iz Münchena

'Adele radi ono što je Prijović napravila prije sedam godina', glasio je samo jedan od komentara.

Instagram

Aleksandra Prijović ruši sve rekorde aktualnom turnejom 'Od istoka do zapada', a njeni obožavatelji sad tvrde da je najveća zvijezda mlađe generacije poslužila kao inspiracija i čuvenoj Adele i njenom timu za koncerte u Münchenu.

Naime, Adele je 2. kolovoza započela svoj desetovečernji koncertni boravak u Münchenu gdje će je slušati više od 750.000 ljudi, i to na stadionu koji su Nijemci izgradili samo za potrebe njenih nastupa u ovom gradu.

Instagram 

Upravo je jedna fotografija metalnog slova A ispred spomenutog stadiona izazvala pravi kaos na društvenim mrežama jer su Aleksandrini obožavatelji brže-bolje počeli pisati kako je svjetskoj megazvijezdi i njenom timu nestalo inspiracije pa su ideju za ovu konstrukciju 'ukrali' iz scenografije za spot 'Klizav pod' s Prijinog prvog studijskog albuma 'Testament'.

'Auuu, Adele hladno pokrala Priju! Ovo metalno A ispred Adele stadiona u Münchenu je isto kao ono A iz pustinje kad Prija pjeva 'Klizav pod'!', 'Prija postala uzor i svjetskim zvijezdama', 'Peticija da Adele i Aleksandra snime duet', ' Adele radi ono što je Prijović napravila prije sedam godina!', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Youtube/Screenshot 

Inače, Aleksandra će u sklopu aktualne turneje obići i nekoliko svjetskih gradova među kojima je i Köln, točnije Lanxess Arena u kojoj će prema planu nastupiti u listopadu. Spomenuta Arena izdvaja se od svih ostalih prostora u kojima je dosad pjevala budući da je to najveći koncertni prostor u tom njemačkom gradu i može primiti skoro 20.000 ljudi.

U ovoj areni svoje koncerte svojevremeno su imale su najveće svjetske zvijezde, među kojima i Whitney Houston, Prince, Tina Turner, Elton John, Beyonce, Celine Dion, Taylor Swift i mnogi drugi.

Više fotografija Aleksandre Prijović pogledajte u našoj galeriji.