Isplivao pravi razlog svađe poznatih pjevačica: Bile su nerazdvojne, a onda je prste upleo ovaj muškarac

Zbog jednog muškarca sve se raspalo prije 14 godina.

Kurir

Pjevačice Tanja Savić i Slavica Ćukteraš bile su nerazdvojne prijateljice još od prve sezone glazbenog natjecanja 'Zvezda Granda', no njihovo prijateljstvo naglo je prekinuto prije 14 godina.

Tanja je otkrila da su se udaljile jer je Slavica pokazala gole grudi njenom tadašnjem dečku, biznismenu iz Njemačke.

Antonio Ahel/Pixsell 

'Nas dvije smo tada bile u Crnoj Gori na moru, vraćale smo se s plaže i moj dečko nas je povezao do hotela. Ja sam sjela na suvozačevo mjesto, a ona otraga. U jednom trenutku Slavica je podigla majicu i mom dečku pokazala sise u retrovizoru. Ja sam bila šokirana, nisam mogla vjerovati što je žena napravila', rekla je Tanja i dodala da je tada stavila točku na njihovo prijateljstvo.

'To je razlog zašto nismo godinama razgovarale. Jako me je razočarala, gledala sam je kao sestru, sve smo dijelile, bile smo nerazdvojne. Ne znam što joj je tada bilo u glavi da tako postupi', dodala je.

Instagram 

Podsjetimo, Tanja je ove godine zakazala koncert u beogradskoj Areni, a nedavno je otkrila i je li joj netko od kolega čestitao na tome i usputno 'pecnula' Slavicu.

'Ma 'sigurno' da su mi sve kolege čestitale što sam zakazala Arenu, evo sve su 'potrčale'! Slavica Ćukteraš je li mi čestitala?! E ona je prva 'potrčala'. Ja sve ljude volim, svima bih čestitala na uspjehu, ali nisu svi kao ja', rekla je nedavno Tanja.