Luksuzno imanje slavnog voditelja ostavlja bez daha: Kuću je zaštitio visokom ogradom, a u dvorištu ima crkvu i palme

Na ovakvom imanju smještenom daleko od gradske vreve mnogi bi mu pozavidjeli.

Petar Glebov/PIXSELL

Poznati šoumen, glumac i voditelj Dragan Marinković Maca izgradio je pravu obiteljsku oazu izvan Beograda, a nedavno su snimljeni i prvi kadrovi njegove luksuzne vile.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Maca je prije nekoliko godina, točnije kada se i oženio, izgradio obiteljsku kuću u Batajnici, mjestu koje oko 30 kilometara udaljeno od Beograda. Ekipa 'Paparazzo lova' sad je obišla njegovo imanje i snimila sve detalje njegove zanimljive kuće i dvorišta.

PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV 

Sve je izgrađeo u modernom stilu, a pored kuće se nalazi i firma. Koliko se može zaključiti po eksterijeru, kuća je itekako prostrana, a najzanimljiviji detalji nalaze se upravo u dvorištu koje je ispred kuće.

PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV 

Mali dio koji se nalazi uz samu ulicu Maca je uredio do savršenstva - od travnjaka koji je ograđen posebnom dekorativnom ogradom do detalja koji se nalaze na istom.

PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV 

Pažnju je posebno skrenula i maketa crkve ispred kuće, kao i detalji ukrašenog travnjaka kao što je fontana. U jednom trenutku kamere su uhvatile i njegovu 20 godina mlađu suprugu koja je u ležernom izdanju izašla prošetati pse.

PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV