Lepa Brena o zdravlju i djeci: 'Naš se život pretvorio u šoubiznis'

Glazbena zvijezda Lepa Brena ističe da su joj ovo najbolje godine u kojima svakodnevno uživa.

Nemanja Nikolić/Kurir

Glazbena zvijezda Lepa Brena ističe da su joj ovo najbolje godine u kojima svakodnevno uživa.

Marin Ćuk/Premier Media Group 

'Jako volim planinu. Dok su djeca bila mala često smo išli na planine, na skijanje zbog njih, imali smo mnogo aktivniji taj sportski život. Sada se ovaj naš život pretvorio u biznis i šoubiznis. Ali ja moram priznati da mi se čini da tek sada uživam na jedan pravi način jer ne razmišljam je li djeca imaju temperaturu, jesu li jeli, napravili domaći... Nekakav je period kada jednostavno uživam. Uvijek sebi kažem da su ovo moje najljepše godine', kaže Brena.

Pjevačica otkriva i da jako vodi računa o prehrani, prvenstveno zbog zdravlja kako bi se što bolje osjećala u svojoj koži, a potom i zbog vitkog izgleda, kojim se itekako može pohvaliti.

Instagram 

'Ja sam ljubitelj dobre hrane zaista, ali naučila sam da vodim računa o količinima. Prestala sam odavno jesti suhomesnato. Prije deset godina prestala sam jesti poslije četiri sata. Igrom slučaja sam pročitala o autofagiji i kada naviknete svoj organizam na taj sistem i način života, kao da imate rezervoar od 100l i ne sipate 120l jer ne može. Mora čovjek voditi računa o svom zdravlju jer to utječe i na našu psihu i na emotivni život. Svi se volimo osjećati fit i da lijepo izgledamo jer danas je jako važno da volite sebe i da prvo izgledate sebi lijepo, pa tek onda ostalima', zaključila je ona za Max press.

Više Breninih fotografija pogledajte u galeriji.