Voyage raspametio Vodice! Fanovi poludjeli na njegov duet s Bakom Prase: 'Ispričavam se svima koji nisu uspjeli ući'

Vodice su u prošlog vikenda bile u znaku predvodnika novog zvuka i trap senzacije Voyagea.

Press

Vodice su u prošlog vikenda bile u znaku predvodnika novog zvuka i trap senzacije Voyagea. Mladi srpski glazbenik privukao je drugu godinu zaredom u klub La Playa by Imperial obožavatelje iz svih dijelova Dalmacije i dokazao zašto je trenutačno na samom vrhu regionalne glazbene scene.

Brojni fanovi strpljivo su čekali u redovima na blagajni kluba kako bi došli do svoje ulaznice, a cijelu večer se tražio stol više, da bi na kraju svi bili - rasprodani.

Press 

Čim je zakoračio na open-air pozornicu smještenu tik uz more, popularni Voyage oduševio je prepunu La Playu, a u publici su se posebno izdvajale mlađe generacije. Nizao je hitove 'Detinjstvo', 'Tango', 'London', 'Bella Hadid' i brojne druge koji obaraju trending ljestvice na digitalnim platformama.

'Jesmo li dobro La Playa? Želim vas večeras čuti na najjače', rekao je kratko treper na početku nastupa, a publika ga je pozdravila glasnim vriskom. Snimali su svoju omiljenu zvijezdu, dijelili atmosferu na društvenim mrežama i pjevali u sav glas s glazbenikom koji je posljednjih nekoliko godina jedan od najtraženijih u regiji.

Totalna ludnica nastala je kad je najavio najnoviji singl, kojeg je snimio s youtuberom Bakom Prase. Njihova pjesma 'VVS' u svega dva tjedna preslušana je preko 6,3 milijuna puta te na YouTube trendingu i dalje čvrsto drži prvo mjesto, a u La Playi ju je publika pjevala od početka do kraja.

Press 

'Nadam se da ćemo se vidjeti opet u još većem broju, ako je to uopće moguće nakon ovoga večeras. Ispričavam se svima koji nisu mogli ući na koncert', izjavio je Voyage na kraju spektakularnog nastupa. Nije pobjegao na spavanje u hotel, već je strpljivo ostao u backstageu kako bi se fotografirao sa svim onim fanovima koji su željeli fotku.