Kuharica otkrila sve o Zdravku Čoliću: Nećete vjerovati kako se odnosio prema posluzi

O njegovoj privatnosti ne zna se puno, ali je svojevremeno jedna kuharica otkrila kakav je zapravo kada dođe u poznati beogradski restoran gdje je bio redovan gost.

Indir Merdanović za Stars & more

Zdravko Čolić, legendarni pjevač, već 57 godina djeluje na regionalnoj javnoj sceni. O njegovoj privatnosti ne zna se puno, ali je svojevremeno jedna kuharica otkrila kakav je zapravo kada dođe u poznati beogradski restoran gdje je bio redovan gost.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Radeći u tom restoranu, kuharica i blogerica Sandra skoro pa svakodnevno je spremala hranu za pjevača. Ona se sada prisjetila tog vremena i otkrila koja su to omiljena jela Zdravka Čolića bila dok je ona radila.

'On je bio naš redovan gost i prije svega čovjek iz naroda, vedrog i razdraganog duha, uvijek susretljiv i nasmijan. Kad god je dolazio u restoran, prvo je odlazio u kuhinju kako bi počastio nas koji tu radimo', rekla je ona i otkriva što Čola najviše voli jesti.

Saša Miljević/PIXSELL 

'Uvijek je naručivao domaća kuhana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Volio je domaće lepinje i proje koje sam ja mijesila. Često je dolazio i s obitelji i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio', kazala je Sandra i dodala:

'Kako je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lijenu pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite s orasima. Sve je to jako volio', istaknula je Sandra svojevremeno za Grand.rs

Instagram