Ona je bila ljubavnica Olivera Dragojevića: Tvrdila je da ju je najviše volio, a njegovu ženu je odvela na sud

Branka Marić Mutti je 70-ih godina prošlog stoljeća bila uspješna manekenka pa je tad zamijetio i Oliver Dragojević kojem je cijelo jedno desetljeće bila ljubavnica.

Robert Anić/Pixsell

Branka Marić Mutti je 70-ih godina prošlog stoljeća bila uspješna manekenka pa je tad zamijetio i Oliver Dragojević kojem je cijelo jedno desetljeće bila ljubavnica.

Naime, Branka se 2010. godine natjecala u reality showu 'Farma' gdje je ispala u polufinalu, a svoje sudjelovanje je iskoristila kako bi iznijela niz detalja o preljubničkom odnosu s pokojnim pjevačem.

Nova TV 

'Ja bih htjela da budeš upućen u to. Dala sam intervju o svojoj životnoj priči. O mojim roditeljima, bratu, kćeri, o prvom, drugom, trećem suprugu. O svim mojim dečkima, između ostalog i o Čolinom bratu Gabi i o svim ljudima bitnim u mom životu. Tamo sam izjavila da smo bili zajedno i da smo se voljeli. On je došao i živio u kući moga oca', kazala je Branka tada.

Inače, nekoliko godina prije 'Farme' Branka je za jedan tjednik tvrdila kako je ona Oliverova najveća ljubav, a pjevač je tada, navodno, nazvao 'štracom'. Mutti ga je tužila, ali bezuspješno.

'Kad sam rekao 'štraca', nisam mislio na nju kao osobu nego na tu cijelu priču o ljubavnoj vezi koja je stara kao i stara krpa, odnosno štraca', branio se Dragojević u sudnici 2007.

Youtube  Oliver Dragojević - A sad adio

Oslobađajućoj presudi doprinijelo je i tumačenje riječi 'štraca' Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje prema kojemu se navedena riječ u kolokvijalnom žargonu može odnositi na osobu i na stvari.

'Ne može se sa sigurnošću zaključiti je li Dragojević upotrijebivši riječ 'štraca' mislio na članak u novinama. Sud je zato, vodeći se pravnim načelom 'u sumnji uvijek u korist okrivljenika', oslobodio pjevača', pisao je tada Večernji list.

Supruga Olivera Dragojevića, Vesna Dragojević je, ipak, 2009. godine pravomoćno proglašena krivom jer je pjevačevu bivšu ljubavnicu nazvala prostitutkom koja vodi i vlastiti bordel.

Story arhiva 

 Više Brankinih fotografija pogledajte u galeriji.