Ovo je nova Miss Srbije: Otac joj je pucao na poznatog biznismena, a maćeha je od nje starija samo 12 godina

Pobjednica izbora za Miss Srbije 2024. godine je Aleksandra Rutović.

Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell

Pobjednica izbora za Miss Srbije 2024. godine je Aleksandra Rutović.

25-godišnja ljepotica u Beču je završila Internacionalni turizam i hotelijerstvo i radi kao agent za nekretnine, a malo tko zna da je i njena maćeha svojevremeno bila misica.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

U pitanju je 37-godišnja Mirjana Božović Rutović, koja je udana za Aleksandrinog oca Željka Rutovića, jednog od rijetkih preživjelih aktera filma 'Vidimo se u čitulji'.

Mirjana je studirala građevinu, a 2007. godine je predstavljala Srbiju na prestižnom izboru za Miss svijetau Kini.

PrintScreen 

Samo tri godine kasnije, 2010. postala je dio srpske 'Farme'. Nakon izlaska iz realityja upoznaje Željka koji je 22 godine stariji od nje.

Inače, Rutović ima kriminalni dosje jer je 22. ožujka 2017. godine u jednom beogradskom hotelu pucao u biznismena Predraga Rankovića Peconija i ranio ga u nogu. Presudom Višeg suda u Beogradu iz studenog 2023. godine Rutović je osuđen na godinu i 10 mjeseci zatvora.

Međutim, ovo nije prva presuda.

U prvoj presudi, Rutović je Rankovića udario pištoljem po glavi i pucao mu u noge, a potom ga udarao čašama i bocama koje su bile na stolu po glavi.

Facebook 

Unatoč 'lošem glasu' na kojem je bio Rutović, Mirjana se odlučila udati za njega, a u ožujku 2012. godine dobili su sina Ognjena.

Više Aleksandrinih fotografija pogledajte u galeriji.