Karleuša se službeno razvodi od Duška Tošića: Nakon skandala u vili prvi se put pojavila u javnosti, donosimo detalje

Nakon skandala u obiteljskoj vili pop diva se prvi put pojavila u javnosti.

F.S./ATA Images/PIXSELL

Jelena Karleuša sinoć se prvi put pojavila u javnosti nakon što je nedavno njen suprug Duško Tošić fizički napao nju i njenog prijatelja u obiteljskoj vili na Dedinju.

Pop zvijezda se pojavila na beogradskom Trgu Republike gdje je bila predsjednica žirija na kojem je izabrana Miss Srbije za 2024. godinu.

Kurir 

Jelena se kao i uvijek pojavila u stilu dostojnom dive, a za 'srpsku Met Galu', kako je i sama nazvala ovaj događaj, izabrala je outfit u stilu Merylin Monroe - bijelo od glave do pete.

'Velika mi je čast, predsjednik žirija ima ozbiljan zadatak. Srbija je poznata po lijepim ženama. Sebe ne ubrajam u lijepe, ali smatram da sam zabavna žena, nikako dosadna. Kad pomislim na lijepu ženu, prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić. Ova planeta bi bila savršena da njome vladaju žene, a muškarci služe za produženje vrste', rekla je Karleuša.

Kurir 

Potom se dotaknula njene mlađe kćeri Nike koja je nedavno maturirala.

'Prvo sam otpratila Niku na maturu, a potom u Njemačku gdje je s tatom. Ponosna sam majka, bila je prava princeza. Nogomet je zanima, to je povukla na tatu', rekla je pa otkrila u kakvoj je fazi njen brak s proslavljenim nogometašem.

Instagram 

'U procesu sam sporazumnog razvoda s Duškom', kratko je zaključila.