Najzgodniji regionalni harmonikaš otkazao medeni mjesec: Otkrio što se dogodilo nakon vjenčanja s lijepom liječnicom

Ispričao je zašto je došlo do otkazivanja medenog mjeseca.

Nemanja Nikolić/Kurir

Jedan od najuspješnijih regionalnih instrumentalista današnjice i najtraženiji umjetnik na harmonici, Aleksandrar Aca Sofronijević, nedavno se vjenčao s lijepom liječnicom Kosanom Stišović.

Mladenci su, kao što smo ranije pisali, blistali na prelijepoj ceremoniji, a mlada je na vjenčanici nosila romantičnu poruku. Naime, na šlepu haljine je na talijanskom jeziku pisalo 'Volim te', a dodatnom šarmu doprinijeli su i nesvakidašnji rukavi u obliku cvjetova.

Nemanja Nikolić/Kurir 

Nedugo nakon raskošne svadbe kojoj su nazočile brojne poznate osobe, Aca je priznao da je medeni mjesec morao odgoditi zbog poslovnih obaveza.

Nemanja Nikolić 

'Odgađa se do daljnjeg zato što ne možemo sve stići. Imam dosta zakazanih svirki, a ona ima specijalističlke ispite, tako da, Bože zdravlja, bit će više tih svadbenih putovanja pa ćemo nadoknaditi. Ali to je dobra stvar. Kad napraviš svadbu, moraš napraviti i pauzu 10 dana, da vidiš što je bilo, tko je bio, da pogledaš fotografije...', rekao je glazbenik i dodao:

Kurir TV 

'Ja se još nisam svima zahvalio na dolasku, na prelijepim poklonima, za svu tu ljubav i pažnju koju smo dobili na svadbi. Svi su se veselili s nama kao da im se oženio brat ili udala sestra. Bilo je jako dobro. Sve to nisam stigao, imam više od 11.000 poruka. Za nepovjerovati. Inače imam puno brojeva u mobitelu, više od 17.000, a meni je 11.000 ljudi poslalo poruku, bez društvenih mreža. Nikome nisam stigao odgovoriti, ne znam ni kad ću to uspjeti. Valjda kad krenem na svirke pa ću u kombiju odgovarati malo po malo', zaključio je.

Više njihovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.