Sin pokojnog pjevača odbio veliki hit Džeja Ramadanovskog: 'Nuđena mi je pjesma, ali nisam je prepoznao'

Pjevaču je nuđena jedna od najpoznatijih pjesama legendarnog Džeja Ramadanovskog.

Instagram

Pjevač Nikola Rokvić prisjetio se početka karijere koju je gradio uz pokojnog oca Marinka Rokvića pa je, između ostalog, otkrio i koju je pjesmu odbio.

'Prvi album sam objavio 2006. za 'Grand', ali sam prije toga gostovao sa svojim ocem. Saša Popović je odličan producent i veliki čovjek koji je osmislio sve i njemu čestitam', rekao je Nikola.

Instagram 

'Za mene je najbitnije da radim s dobrim ljudima koji imaju dobre namjere i koji na posao ne gledaju iz nekih materijalnih pobuda, već i uživaju u tome. Ja se time vodim i hvala Bogu da tako mogu raditi', dodao je.

Njegov veliki hit 'Med i slatko grožđe' jedna je od najslušanijih pjesama i najpjevanijih u glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda', a pjevač je otkrio kako njegov otac uopće nije vjerovao da će Nikola uspjeh postići upravo s tom pjesmom.

Nikola Rokvić - Med i slatko grožđe  YouTube

'Drago mi je, to je pjesma s Grandovog festivala. Kad sam je čuo donio sam demo snimku kući i moj tata je najprije pitao što je to, je li moguće da ću to pjevati i rekao da ne valja ništa. Ja sam je ipak odllučio snimiti jer kad nešto odlučim idem glavom kroz zid i na moju radost i na Marinkovu radost poslije pjesma je lijepo prošla. Zanimljivo je da je on otvarao svoje nastupe s pjesmom 'Med i slatko grožđe', ispričao je Rokvić koji ni sam nije mogao zamisliti da će se pjesma toliko slušati.

Instagram 

'Nisam očekivao, to se nikad ne zna. Nekad se uzdaš u jednu pjesmu, a prođe neka druga. To je kao što je Marinko htio izbaciti pjesmu 'Ti za ljubav nisi rođena' dok moja majka nije rekla da je ta pjesma najbolja i da je ostavi. Samo je ta pjesma s tog albuma na kraju prošla. Nuđena mi je i pjesma 'Imati pa nemati' od Džeja Ramadanovskog, ali je nisam prepoznao. Ipak, mislim da se Džeju više vjerovalo i da je baš za njega. Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno', istaknuo je pjevač.

Dragana Udovičić/Kurir