'Ljubav je pobijedila': Peđa Jovanović ekskluzivno o pomirenju sa suprugom Anom, bratu blizancu i koncertu u Lisinskom

Peđa Jovanović priredio je pravi spektakl u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Goran KovaZG

Peđa Jovanović priredio je pravi spektakl u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Da je emotivni pjevač svojim pjesmama, ali i brojnim obradama osvojio srca publike diljem regije, potvrdio je i prvim zagrebačkim nastupom u suradnji s Extra FM-om.

'Meni je oduvijek bila želja, životni san zapjevati upravo ovdje u Lisinskom, hvala vam od srca što ste mi tu želju ispunili. I evo, znači ne jedan, nego tri Lisinska, presretan sam. Zaista mi je to bio san od malih nogu. Kako moja pjesma kaže – Ne zna želja što je nemoguće…', kazao je mnogobrojnoj publici.

Goran KovaZG 

Pjevač je prošle godine objavio album '24/7', a za Scenu je otkrio kako je presretan što su njegove autorske pjesme prihvaćene kao i obrade po kojima je poznat u regiji.

'Jako mi je drago i što te moje nove autorske pjesme publika podjednako prihvaća kao i covere. I ubuduće ću se truditi snimati. Snimat ću naravno i obrade, ali više ću se posvetiti autorskim pjesmama, pošto vidim da mi dobro ide', rekao je Peđa koji će sljedeći album najvjerojatnije objaviti u rujnu.

Goran KovaZG 

Glazbenik je karijeru započeo u grupi Blizanci koju je osnovao s bratom Nenadom, a onda je svatko krenuo svojim putem. Mnogi se pitaju što je danas s Nenadom, njegovim identičnim blizancem.

'Nastupamo dosta zajedno, još uvijek, tako da jedan drugog maksimalno podržavamo. On je kantautor. Sam piše glazbu, tekstove te svira i pjeva svoje pjesme. Zapratite ga na njegovom YouTube kanalu. Ozbiljno... Prestigao me. Zaista mu dobro ide i presretan sam zbog toga. Snimamo i neke pjesme zajedno. Također, on je zakazao koncert u MTS dvorani u studenom i postoji veliki interes za njega, što mi je jako drago', rekao je glazbenik.

Instagram 

'Je li ti žao što ste se raspali?', priupitao ga je naš novinar.

'Pa nije mi žao. Mi se nismo raspali i dalje smo blizanci. On će biti moj gost u srijedu u Lisinskom i dosta svirki radimo zajedno. Blizanci ponovno nastupaju Nekad sjednemo onako malo i 'poletimo' u nekakve privatne sfere', kazao nam je.

Peđin veliki životni oslonac je i supruga Ana Jovanović s kojom je pjevač u braku preko 16 godina te imaju troje predivne djece. Naime, mnogi za Anu kažu da je jedna od najljepših Srpkinja, a Peđa nam je priznao imponirali mu suprugina titula:

'Naravno da mi imponira i ponosan sam.'

'Nisi ljubomoran tip?' – 'Nimalo', izjavio je pjevač.

Jovanović je u više navrata pričao kako se borio s ovisnošću o alkoholu zbog čega ga je na neko vrijeme supruga Ana i napustila. Par je, ipak, nedavno odlučio ljubavi dati drugu šansu, a Peđa je sad otkrio kako je vratio suprugino povjerenje.

'Pa dobro, trajalo je to malo, ali sad je sve super. Ljubav je pobijedila i jako mi je drago zbog toga. Imamo troje prelijepe djece i presretan sam jer je obitelj opet na okupu', zaključio je jovanović.

PrintScreen