Sjećate li se Marije iz 'Lud, zbunjen, normalan? U Netflixovom filmu glumi opasnu Srpkinju, a više ni ne izgleda ovako

Glumica se odrekla zaštitnog znaka.

Youtube/Screenshot

Glumicu Tatjanu Šojić pamtimo po ulozi Marije u kultnoj seriji 'Lud, zbunjen, normalan', gdje je glumila vlasnicu kafića 'San Remo' koja prolazi kroz razne dogodovštine s Fazlinovićima i ostalom klijentelom.

Nova TV 

Mnogi su uživali u njenim duhovitim replikama, a najviše je zapamćena po upečatljivoj crvenoj kosi. Tijekom emitiranja serije koja je zasmijavala cijeli Balkan upravo je frizura bila njen zaštitni znak.

Glumom se i danas bavi, a nedavno se pojavila u Netflixovom ostvarenju '60 minuta' koje govori o MMA borcu Octaviju Bergmanu, koji odustaje od važnog meča kako bi se sreo s kćeri za njen rođendan, no to mora napraviti za samo 60 minuta ili će izgubiti skrbništvo nad njom.

60 minuta - Official Trailer  YouTube

Dodatni problem mu stvara grupa kriminalaca na koje nalijeće na putu do voljene kćeri.

Tatjana u filmu glumi Danicu, zastrašujuću Srpkinju koja naređuje Octavijevu otmicu, a mnogi komentiraju da se u ulozi odlično snašla. U filmu je doživjela nevjerojatnu transformaciju i mnogi je ne bi prepoznali. Naime, od uloge Marije u 'Lud, zbunjen, normalan' potpuno je promijenila izgled i, umjesto crvene, ima sijedu kosu.

Youtube/Screenshot 

Inače, film je na Netflix stigao 19. siječnja i bilježi odličnu gledanost.

Armin Durgut/PIXSELL