'DJECU SAM RODILA U SKIJAŠKOM ODIJELU': Ella odbrusila kritičarki, pa objavila fotke bez donjeg rublja

Ella Dvornik poznata je po tome da često odgovori dežurnim kritičarima, posebno ženama koje, čini se, vole najviše kritizirati.

Karmen Poznić

Ella Dvornik poznata je po tome da često odgovori dežurnim kritičarima, posebno ženama koje, čini se, vole najviše kritizirati.

Influencerici je inbox očito pun poruka takvog sadržaja, a jednu je odlučila javno objaviti, kao i svoj odgovor.

'Dal te nije sramota promovirati ovakvu pornografiju, a mama dvoje djece? Stidi se', poručila joj je pratiteljica koja je vrlo brzo dobila odgovor u tipično Ellinom stilu.

Instagram 

'A djecu sam rodila obučena u skijaško odijelo.'

Pratiteljica se referirala na seksi fotografije koje Ella posljednjih dana objavljuje na Instagramu, a za koje je zadužena poznata fotografkinja Karmen Oblak. Ella na njima ima malo odjeće, a pohvalila se i kako je svoje tijelo dovela do savršenstva svakodnevnim treninzima i zdravom prehranom.

Instagram 

Fotografije možete pogledati OVDJE.

‘Ja istovremeno gubim kile i gradim mišić. Nije mi cilj biti 42 kile s krevetom, prošla su me vremena kad sam mislila da je mršavo super, međutim da bih izgradila tijelo kakvo želim, moram smanjivati i postotak masti u tijelu. To se radi istovremeno. Ja sam daleko od cilja, a cilj nije da budem štapić, cilj je da budem jača’, napisala je jednom prilikom.