ZA NJU JE IMALA DRUGE PLANOVE: Kako izgleda majka najljepše srpske glumice od koje je naslijedila ljepotu?

Otkad se 2004. pojavila na sceni, Marija Karan ne prestaje oduševljavati ljepotom.

Instagram

Glumica Marija Karan ne prestaje oduševljavati svojim izgledom, a zanimljivo jest da njezin životni poziv nije trebala biti gluma.

Osim glume, Marija je vrlo snalažljiva kada je u pitanju moda, pa publiku na društvenim mrežama često iznenadi upečatljivim modnim izdanjima.

Kako je sama otkrila, s obzirom na to da joj je otac doktor, a majka medicinska sestra, bilo je logično da nastavi u tom pravcu, pa je prvo upisala Zemunsku gimnaziju, prirodno-matematički smjer.

Instagram 

Kad je na trećoj godini shvatila da je zanima gluma, ostao je samo zadatak kako to reći roditeljima.

– Kad sam spomenula da ću glumiti, rekli su: 'Ne, nikako'. Za njih je to bio svijet koji nisu razumjeli, koji je dosta stran i apstraktan. No, danas su ponosni na mene i život koji sam napravila u inozemstvu - otkrila je jednom prilikom prekrasna glumica kojoj se svojedobno udvarao i Brad Pitt.

Marija priznaje da se i danas voli posavjetovati s roditeljima koji joj uvijek pružaju neizmjernu podršku, a koliko im je privržena pokazala je nekoliko puta na društvenim mrežama.

Instagram 

Svojedobno je objavila fotografiju s majkom Dobrilom i odmah pokupila samo pozitivne komentare. Tada je postalo jasno kome Marija sliči i da joj je genetika i više nego dobra.

- Ti si moja dobra vila, volim te najviše na svijetu - napisala je glumica ispod objave.