Ovako danas izgleda Grašina mlađa sestra: Zbog ljubavi je napustila Hrvatsku, a supruga joj pamte po skandalu s bivšom

Lijepu Dalmatinku u Hrvatskoj možemo vidjeti jedino povodom posebnih prigoda.

Robert Anić/Pixsell

Unatoč popularnosti i slavi, Petar Grašo privatni život drži podalje od svjetala reflektora. Primjerom domaćeg pjevača vodi se i njegova mlađa sestra Buga Grašo Radošević koja zazire čak i od društvenih mreža, a u Lijepoj našoj možemo je vidjeti tek povodom posebnih prilika. 

Upravo iz tog razloga domaća se javnost oduševila kad je 2022. godine preuzela Večernjakovu ružu umjesto poznatog brata. Ovom se prilikom tada kratko i obratila publici.

Emica Elvedji/Pixsell 

'Sigurna sam da je ovo najljepši poklon za njegov sutrašnji rođendan', rekla je Buga na ovoj svečanoj dodjeli.

Ranije te iste godine s obitelji se pojavila i na krštenju nećakinje Albe, a pažnju je tada plijenio i njen osam godina mlađi suprug, poznati košarkaš Leon Radošević koji trenutačno igra za prvu talijansku ligu 'Derhtona Basket'. Mnogi smatraju da su zbog toga njemačku adresu zamijenili onom talijanskom. Inače, par je zajedno s kćerkicom Leni godinama živio u Berlinu, gdje je Leon igrao u momčadi Bayerna Municha.

Ivo Čagalj/Pixsell 

Osim po uspješnoj košarkaškoj karijeri, javnost Leona pamti i po skandalu s bivšom djevojkom, kad ju je snimio bez njenog znanja i tako dokazao da ga vara s njegovim kolegom, kapetanom Cibone Marinom Rozićem. Košarkaš je ispričao za 24sata što je uspio snimiti.

'Ispričala je prijateljici da joj se Roza (Marin Rozić) javio i da je otišla u njegov stan. Mislim da se te večeri ništa nije dogodilo jer je priznala da nisu imali kondoma, ali da su se ljubili kao klinci. Šokiralo me koliko je euforično pričala o svemu. Znam da je s njim već prije razmjenjivala poruke, pisala kako joj je žao što sinoć nisu bili sami... Dogovarala se da se nađu na starome mjestu. Sumnjam da to traje već neko vrijeme', rekao je tada.