POZNATA PJEVAČICA PROSLAVILA SINOV 3. ROĐENDAN: Jedincu je priredila pravu bajku, objavljenim fotkama raznježila sve

Seka Aleksić proslavila je sinov 3. rođendan. Oko dekoracija se jako potrudila.

Instagram

Srpska pjevačica Seka Aleksić i suprug Veljko proslavili su treći rođendan svom sinu Jovanu.

Naime, pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila atmosferu s rođendana kao i dio dekoracije.

Instagram 

Seka je objavila fotografiju gdje sa suprugom i djetetom puše svjećice koja je sve raznježila.

Instagram 

Pažnju svih privukla je i ogromna torta koja je krasila rođendansku zabavu.

Instagram 

Pjevačica često ističe kako voli vrijeme provedeno s obitelji, i kako je svaki povod za slavlje veseli. Vidi se da je puno truda uloženo u ovu organizaciju rođendana, a nije izostala i zanimljiva dekoracija.

Instagram 

Podsjetimo, posljednje emitirano izdanje emisije 'AMI G Show', koja je bila na programu prije nekoliko dana, izazvalo je lavinu komentara zbog izjava glumca Rade Ćosića koji je u spomenutoj emisiji negativno komentirao pripadnike homoseksualne orijentacije.

'Vjeruj mi, Ogi, povraća mi se kad su u pitanju muško-muški odnosi. Meni je to previše', rekao je glumac voditelju Ognjenu Amidžiću.

U istoj emisiji gostovale su i pjevačice Milica Todorović i Edita Aradinović, kojima je dio publike zamjerio što nisu reagirale na ovu Ćosićevu rečenicu. Podigla se bura na društvenim mrežama, mnogi im zamjeraju šutnju, a na jedan od tih komentara nadovezala se i njihova kolegica Seka Aleksić koja je iznijela svoje mišljenje.

Ili Ili - Rade Ćosić  YouTube

'Nisu svi hrabri. Nisu svi spremni na kritiku. Nisu svi dovoljno jaki da izraze svoje mišljenje. Ne razumiju svi kritike. Nije stvar u popularnosti. Bitno je imati stav ili ne. Imaš mišljenje ili ga nemaš... A najgore je šutjeti. Žao mi je što je tako', napisala je Seka na Twitteru.