KARLEUŠA U EMISIJI GRCALA U SUZAMA: Zbog ovih riječi poznate kolegice javno se raspala na komade

Ne srami se pokazati i svoju nježniju stranu.

Una TV/Screenshot

Jelena Karleuša ponovno je na kratko otkrila svoju drugu i emotivnu stranu koju gotovo nikada ne pokazuje u javnosti.

Naime, u jednoj televizijskoj emisiji na Una TV-u ogolila je dušu o svom privatnom i poslovnom životu, ali su je uključenja njenih najbližih kolegica potpuno slomila.

Instagram 

Prva je bila Milica Pavlović kojoj je JK neizjmerna podrška već godinama i s kojom je nedavno snimila i duet.

'Nisu me oteli izvanzemaljci, svojevoljno sam ovdje. Želim ti reći da te jako cijenim kao umjetnika, uvažavam kao majku i suprugu, volim te kao prijatelj. Nadam se da uživaš u svemu što ti život pruža, želim ti reći da ostaneš borac kakav jesi. Želim da te kćerkice uvijek obraduju s vijestima i škole i da svaki put budeš ponosna kad ti kažu da su ti kćeri najodgojenija djeca. I jedva čekam da me vodiš na skupocjeni ručak koji si obećala, kartice nisu problem', nasmijala se Milica.

Una TV/Screenshot 

Nakon Milice, u emisiju se uključila i Dragana Mirković koja ju je svojom pričom dovela do suza i rekla šta joj je najveći uspjeh u životu, a to su njene mezimice Atina i Nika.

Una TV/Screenshot 

'Želim da uvijek ostaneš takva, žena s najčvršćim stvovima i nježna. Jelena je jako odana i kad je nekome prijatelj stvarno je prijatelj. Koliko se god puta čujemo ili razmijenimo poruku, znam da je tu. Uvijek je bila tu i javljala se sama kad je meni bilo najteže, branila me je uvijek kako samo ona to zna. Ona je žena s nježnim srcem, zna voljeti, divna je majka... Djevojčice su joj prelijepo odgojene, uzele su njenu najljepšu stranu. Znam odlično koliko su divne i nježne, a Nika mi je posebna... Jelena, divna si! Nevjerojatna si u mnogim situacijama', govorila je jedna od najvećih regionalnih folk zvijezda.

'Bez teksta sam...', rekla je Jelena i brisala suze koje su se slijevale niz lice.

Una TV/Screenshot 

U studio se zatim uključila i Nataša Bekvalac koja je otkrila koliko poštuje i cijeni Jelenin lik i djelo.

'Jelena i ja nismo kolegice koje se svakodnevno čuju i viđaju, ali nas dvije imamo najdivniju i najdublju konekciju, onu za koju mislim da je najvažnija. Profesionalno joj želim regionalnu karijeru i turneju, a privatno sve već zna', rekla je Nataša.

Una TV/Screenshot 

Jelena se sve vrijeme pokušavala suzdržati od lavine emocija, a ispod ogromnih naočala suze su tekle same, te je u jednom trenutku došla i vizažistica kako bi joj popravila šminku.