38. ROĐENDAN DUŠKA TOŠIĆA: Nakon javnog rata sa suprugom Jelenom, evo s kim je slavio

Duško Tošić proslavio je 38. rođendan u krugu obitelji i prijatelja, ali bez supruge Jelene Karleuše.

Instagram

Nogometaš Duško Tošić proslavio je svoj 38. rođendan u krugu obitelji i prijatelja, a njegova i dalje 'na papiru' supruga, Jelena Karleuša, ga nije 'počastila' svojim prisustvom.

Za razliku od prošle godine, Duško se ovog puta odlučio za intimniju varijantu proslave, a od najuže obitelji Tošić, pojavile su se njegove i Jelenine kćeri – Atina i Nika.

Instagram 

Jelena svojem zakonitom suprugu putem društvenih mreža nije čestitala rođendan, te je njegov dan, očito, odlučila u potpunosti zanemariti.

Podsjetimo, poslije obiteljskog incidenta koji se dogodio na pravoslavni Božić prošle godine, Tošić je u jednom restoranu okupio veliki broj prijatelja, većinom nogometaša, i 37. rođendan, simbolično, slavio uz pjesmu Šabana Šaulića 'S namerom dođoh u veliki grad'. Posebno emotivno je reagirao na stihove 'vjenčavao sam i razvodio...', prenosi Hallo Magazin.

Inače, ovog je ljeta kao bomba odjeknula vijest da se par razvodi što je objavila sama Jelena na društvenim mrežama.

'Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše obitelji’, započela je Jelena.

Instagram 

'Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom razdoblju za našu obitelj i djecu neću moliti medije za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom jer je to nešto na što sam navikla... Pa navalite', oštro je poručila pjevačica.

'Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne napise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, skrbništvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem', zaključila je.

Međutim, do preokreta je došlo početkom ove godine kad je Jelena tijekom gostovanja u emisiji 'Prvi red' na K1 televiziji otkrila da se njih dvoje još nisu razveli te da žive pod istim krovom.