VELIKA ISPOVIJEST DEJANA MATIĆA: 'Otac je toliko vjerovao u mene da mi je čak kupio i motor'

Dejan Matić je u velikoj ispovijesti progovorio o djetinjstvu i ocu.

Nemanja Nikolić/Kurir

Poznati pjevač Dejan Matić ispričao je detalje iz privatnog života i prisjetio se mladih dana.

'Najljepše mi je bilo u Drvaru, to djetinjstvo ne bih mijenjao ni za što na svijetu, krao sam i kruške, trešnje, kukuruze i svašta nešto. Otac mi nije davao do znanja da ja imam hendikep, toliko je vjerovao u mene da mi je čak kupio i motor. Toliko sam volio voziti da sam čak taj motor vozio i na zadnjem kotaču, naravno dok me otac nije vidio', nasmijao se pjevač i dodao:

Kurir TV 

'Teže mi je palo kad sam otišao iz Drvara nego kad sam saznao za moj hendikep, tad mi je se svijet srušio. Čitanje Brailleovog pisma je ozbiljna disciplina i znanost, u isto vrijeme moram i svirati, nekom treba sat vremena, dok je meni trebalo četiri za isti posao', kaže Matić.

'Nova era mog života je počela kad sam došao u Beograd, dandanas ne volim rastanke, podsjeća me na dan kad sam otišao iz Drvara', rekao je poznati pjevač.

Instagram 

Pjevač ima i dva sina Zorana i Konstantina koje je dobio u braku sa suprugom Jelenom.

'Usmjeravam i svoju djecu tako, moraju znati pasti da bi znali ustati, padao sam i ja. Trudim se balansirati oko svoje djece da se sve isprati, i ako nemaju hendikep koji sam ja imao ulaze u iste probleme koje sam imao tijekom puberteta. Kad imaš roditelje, ništa ti više ne treba. Bog mi je oduzeo jedno čulo, ali ostala su dosta izraženija, nevjerojatan energetski spoj imam s publikom. Nikada se nisam osjećao diskriminirano od društva, unatoč svom nedostatku, čak je i ostvario sve što je želio', izjavio je Matić.