Zvezda Granda Vanja MIjatović rodom je iz Kraljeva, a po završetku spomenutog natjecanja preselila se u Beograd gdje već godinama gradi uspješnu glazbenu karijeru.

Pjevačica je prvobitno živjela kao podstanar, a cimerica joj je bila kolegica Andreana Čekić, da bi u međuvremenu ona riješila stambeno pitanje i počastila se nekretninom u jednom beogradskom naselju.

Dom Vanje Mijatović uređen je po posljednjim trendovima, pa se za pomoć oko interijera obratila stručnom timu, a spletom okolnosti ili sudbine, tom prilikom upoznala je zgodnog arhitekta Aleksandra koji joj je danas i suprug.

'Istina je da smo se upoznali tako što sam angažirala njegovu tvrtku da mi uređuje stan. Jako mi je lijepo s njim. Imam muškarca kakvog sam oduvijek željela. Najviše mi se kod njega sviđa način na koji se prema meni ophodi, mada ima on još dosta kvaliteta. Pravi je džentlmen, pazi me, mazi me, brine o meni i čuva me kao malo vode na dlanu. Svaka djevojka bi htjela ovakvog muškarca', izjavila je jednom prilikom za medije pjevačica koja danas živi život.

U prostranoj dnevnoj sobi dominiraju bež, bijeli i sivi tonovi, a kvalitetna garnitura naručena po Vanjinoj želji i mjeri pravo je mjesto za opuštanje nakon napornog dana.

Vanja Mijatović
Instagram 

Tu je i mramorni kamin koji posebnu toplinu daje njihovom domu, a mnoštvo detalja, lampi, slika i figurica upotpunjuju prostor na najljepši mogući način.

Poseban kutak u stanu zauzima soba koju je Vanja pretvorila u ormar i u kojem ima sasvim dovoljno mjesta za njene privatne stvari kao i scenske kostime, a primjetno je da ispred ogromnog ogledala pjevačica najviše voli praviti selfie fotografije za potrebe Instagrama na kojem je jako aktivna.