Aleksandra Prijović, nakon tri solistička koncerta u Beogradu, nastavila je žariti i paliti bivšom državom.
Prošlog vikenda koncerte je održala u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Iako je pjevačica nakon prvog koncerta istaknula da je prezadovoljna kako ju je publika prihvatila u Sarajevu, ima i onih koji nisu zadovoljni pjevačičinim uspjehom, a jedna od njih je i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, koja je na svom profilu na platformi X (nekadašnji Twitter) napisala objavu koja je izazvala polemiku.

Aleksandra Prijović na reprizi dočeka
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Kao gradonačelnica Sarajeva nemam ovlasti zabraniti ili odobriti održavanje koncerata i nastupa u gradu, ali zato vi, moji sugrađani, imate pravo odlučiti hoćete li ići ili ne! Svatko ima pravo izbora', napisala je gradonačelnica.

U ovom stavu prva žena Sarajeva nije usamljena, pa su je mnogi podržali i istaknuli kako srpskoj pjevačici nije mjesto u Zetri, a bilo je i onih koji su izjavili da i ne znaju tko je ona. Nasuprot njima, pjevačica je presretna zbog svog uspjeha i jedva čeka nastavak turneje - najprije u Nišu, a zatim i u Zagrebu.

Sarajevska gradonačelnica
twitter 

'Mogu samo kazati kako i dalje ne mogu vjerovati da se ovo događa. Ne postoje riječi kojima bih mogla opisati ovaj osjećaj. Hvala svima koji su kupili ulaznice i bili, ili će biti, na mojem koncertu', istaknula je nakon koncerta u Sarajevu za Kurir Prijović.

Inače, pred sam početak prvog Aleksandrinog koncerta u sarajevskoj Zetri došlo je do skandala, koji je bacio sjenu na čitav događaj, a sve zbog njene kolegice Svetlane Cece Ražnatović.

Ceca se našla na udaru bosanskohercegovačkih medija, i to samo zbog toga što se na video wall-u u Zetri reklamirao njen koncert 23. prosinca u Istočnom Sarajevu. Lokalni mediji su istakli da se Cecin lik 'ukazao' u dvorani i da je ovo prvi put da se u Sarajevu pojavila reklama za njen koncert, nazvavši je suprugom 'ozloglašenog Željka Ražnatovića Arkana', što je izazvalo opći kaos u Sarajevu.