Ljubavna priča između skladatelja i pjevača Vlada Georgieva i njegove ljepše polovice Milice Samardžije počela je na snimanju spota za pjesmu 'Iskreno'. Pjevač je od javnosti na sve načine pokušavao sakriti romansu.

Vlado Georgiev i danas uživa u ljubavi s 15 godina mlađom Milicom Samrdžijom, s kojom je dobio kćeri Sofiju i Elenu.

Tijekom ljeta 2014. godine u Crnoj Gori paparazzi su ih prvi put fotografirali zajedno u njegovom rodnom Herceg Novom. Ubrzo su Milica i Vlado prekinuli. Nekoliko mjeseci kasnije, po povratku u Beograd, svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Međutim, vječni neženja koji je godinama bježao od obitelji i obaveza - poslije dosta vremena se skrasio.

Vlado je za svoj 40. rođendan napravio pomutnju kada je zajedno sa Milicom organizirao lažnu svadbu. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran u Beogradu, a goste je dočeo slavljenik s djevojkom i matičarka.

Vlado Georgiev i Milica Samardžija
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu jesu li spremni jedno drugo uzmeti za supružnike, oboje su kao iz topa rekli 'ne'. Potom je u javnosti odjeknula vijest da će pjevač postati otac, a prvi put trudnu Milicu javnost je vidjela na koncertu njenog odabranika na Tašmajdanu. Rođenje kćeri slavio je tri dana, a ubrzo je uslijedilo tajno krštenje u jednoj crkvi nadomak Beograda.

Jednom prilikom je pjevač govorio o svojoj ljubavi s Milicom za koju kaže da imaju potpuno isto razmišljanje.

'Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo 'lonac i poklopac'. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važne samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno', izjavio je jednom prilikom pjevač.