Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE BIVŠA SUPRUGA 'CICIJA': Ovo je Darko Lazić dobio za svadbeni poklon od Ane Sević

Bivša supruga Darka Lazića nije štedjela na svadbenom poklon.

 Darko Lazić Izvor: Petar Aleksić/Kurir

Na svadbi Darka Lazića, koju je folker nedavno organizirao sa suprugom Katarinom Lazić, bila je i Ana Sević, bivša pjevačeva supruga što je mnoge iznenadilo.

Naime, Ana Sević je na svadbu bivšeg supruga došla s novim, Danielom Nedeljkovićem, a Darko je sada otkrio što mu je pjevačica donijela kao poklon za svadbu.

 Darko Lazić i Katarina Izvor: Petar Aleksić/Kurir

'Valjda kuvertu, ne znam točno, mislim da je kuverta', rekao je za 'AmiG show'.

Podsjetimo, Darko je nedavno otkrio zbog čega njegova druga bivša partnerica, Marina Gagić, nije bila pozvana na svadbu.

 Ana Sević Izvor: Instagram

'Ponuđen k'o počašćen, druže. Ja nikakav problem nemam, ja sam rekao: 'Ti ako hoćeš slobodno dođi', ona je rekla: 'Ne pada mi na pamet', ja sam je opet opravdao na neki način, kad su pitali novinari zašto nije Aleksej tu. Na dan pred svadbu, kada sam rekao da ću odjenuti bijelo odijelo, ona je rekla zašto odijelo, pa kao za svadbu, a kao pa ne može ne dam dijete i to je to. Boli me uho za tvoju svadbu. Dobro, rekao ti budi budala nemoj biti gospođa.

Ana je ispala jedna velika gospođetina. Poslije svega pokazala je koliko je velika, iskreno moram to pohvaliti, i eto tako. Doslovno je mogla doći lijepo bez ikakavog problema, brate imamo dijete, čak se ona i Kaća lijepo slažu i lijepo komuniciraju, sad odjednom ti napraviš za***anciju, to dijete je trebalo biti tu i to je to. Znaš kako ja nisam htio praviti za***anciju i kažem sve će doći na svoje i kao što je došlo i s Anom, proći će malo godina i sve će biti ok', kazao je pjevač.

Povezane vijesti