Nedeljko Bajić Baja je misteriji za mnoge na regionalnoj estradi. On je jedini pjevač koji godinama izbacuje hitove, a odbija nastupe čak i od 100.000 eura, koliko bi dobio da otpjeva samo jedan blok svojih pjesama na nekom slavlju kako u zemlji, tako i u inozemstvu.

Upravo je taj iznos nuđen glazbeniku, ali on nije pristao. Pjevač čak ne daje izjave za medije, a prema riječima jednog kolege, Nedeljku je glazba hobi, od toga ne živi i nema namjeru biti dio estrade.

'Baja ne živi od glazbe. On voli pjevati i snimati pjesme koje mu leže i koje se njemu sviđaju. Estrada, nastupi i koncerti ga ne zanimanju. Kako bi ispoštovao publiku, on održi u dvije, tri godine koncert i to je sve. Čovjek ima privatni biznis, obitelj i izbjegava biti dio javnog života. Jednostavno mu ne odgovara putovati, da se ganja s menadžerima, honorarima. Znam da mu je gazda slavlja nudio i 100.000 eura da se pojavi i samo jedan blok otpjeva i to isključivo njegove hitove i nije pristao. To znači da njegov mir nema cijenu. Iskreno da vam kažem, samo je olakšao pjevačima jer, da on radi, mnogi estradnjaci bi ostali bez angažmana', za Kurir je objasnio pjevač koji je inzistirao na anonimnosti.

Nedeljko Bajić Baja
Youtube/Screenshot 

Podsjetimo, Bajić je i svoj brak dobro skrivao od javnosti. Prije desetak godina on se oženio manekenkom koja je sudjelovala u njegovom spotu i s njom je dobio dvojicu sinova, a 2018. oni su se razveli.