Lepa Brena i Senida Hajdarpašić navodno su se žestoko posvađale, a razlog za svađu je navodno to što je Senidah stalno kasnila na snimanja emisija.

'Brena je profesionalac i nikad ne kasni na zakazana snimanja emisija, intervjue, promocije... Njih dvije su prije i poslije zajedničkog koncerta imale puno zajedničkih obveza, Brena je na svaki sastanak stizala prije vremena, dok je Senidah uvijek kasnila', kaže izvor blizak pjevačicama i otkriva u kojem trenutku je Brena 'pukla'.

Lepa Brena i Senidah
Amir Hamzagić/ATAIMAGES/PIXSELL 

'Brena je na snimanje jedne emisije na Radio-televiziji Srbije, naravno, stigla na vrijeme, dok se Senidah pojavila sat vremena kasnije. Tada je Brena počela urlati na nju pred svima i odlučila prekinuti suradnju. Folk diva je rekla kolegici da je neprofesionalna jer stalno ima neki razlog za kašnjenje. Cijela sala je odzvanjala kad se Breni smučilo ponašanje kolegice. 'Nikad nećeš biti zvijezda, jer nisi profesionalac. Neću više tolerirati kašnjenje, ako ja mogu doći i prije vremena, ti se onda moraš pojaviti bar u točno dogovoreno vrijeme'', ispričao je izvor.

Senidah živi u Sloveniji
Instagram 

Dok je Brena vikala na nju, Senida je cijelo vrijeme šutjela.

'Puno nas je u to vrijeme bilo na RTS-u i svima je bilo neugodno... Unatoč svađi, njih dvije su snimile emisiju kao da se ništa nije dogodilo, ali su, koliko sam čuo, nakon toga prekinule suradnju', otkriva sugovornik.

Brena i Senidah su planirale i duet, ali od toga ipak neće biti ništa.

Lepa Brena
Zorana Jevtić/KURIR 

'Senidah je planirala napisati pjesmu za njih dvije, a kada ju je Brena pitala je li uopće počela raditi na tome, ona je govorila da ima vremena i da je još rano. To je pričala mjesecima, pa joj je Brena poslije svađe na RTS-u rekla da odustaje od svega', završava priču izvor.

Inače, Brena i Senidah su donedavno bile toliko bliske da ju je folk zvijezda ugostila i na svojoj jahti, a poslije svađe na RTS-u prekinule su kontakt. I dalje se prate na društvenim mrežama, međutim jedna drugoj više ne lajkaju fotografije.