Srpski pjevač Milan Topalović Topalko strastveni je ribolovac i zaljubljenik u prirodu, a tijekom ljetnih dana koristi svaki trenutak kako bi proveo u svojoj oazi mira na brodu koji posjeduje.

Milan Topalović Topalko
Instagram 

Ovaj brod, koji nosi naziv 'Helena' po njegovoj kćer, uredio je po svom ukusu i potrebama, a sada je pokazao kako izgleda unutrašnjost plovila.

Sa zadnje strane nalaze se stol i klupe na otvorenom, odakle se ulazi u potpuno opremljeni dio za koji se Topalko potrudio da ništa ne nedostaje.

brod
Instagram 

U kabini broda se nalazi kuhinja, kupaonica zatim dva kreveta za odmor i jedan veliki bračni krevet za spavanje kao i blagovaonski stol koji je izrađen od najfinijeg drveta, a kako je istaknuo prodaje ga za 100.000 eura.

Milan Topalović Topalko prodaje brod za 100 tisuća eura
Instagram 

'Čovjekove potrebe za život su voda, zrak, nešto za pojesti, nešto za odjenuti i negdje prespavati. Sve ostalo su želje… Ali želje su izvor patnje, što više želite, više patite', istaknuo je svojevremeno Topalko koji je svoj život promijenio preko noći.

'Cijeli život prođe samo u trčanju, muci i problemima. Dajte, ljudi da malo uživamo! Cijeli život sam bio po PS-u, nemoj ovo, treba tako, treba ovako, idi tamo… A ja? Valjda trebam i ja uživati. Sad ću samo uživati, snimati lijepe pjesme, pecati', donio je odluku i život nastavio na rijeci, a svoju novu plutajuću kuću sredio je do perfekcije.