Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NIJE OSTVARILA ZNAČAJNIJU KARIJERU': Aca Lukas komentirao hrvatske pjevače, o Vanni ima posebno mišljenje

Aca Lukas obožava Tonyja Cetinskog, a za Vannu misli da nije ostvarila značajniju karijeru.

 Aca Lukas Izvor: Dino Ninković

Aca Lukas glazbenik je kojeg vole mnogi u regiji, a sada je priznao da obožava slušati hrvatske pjevače te da ima duet sa Severinom koji nikad neće biti objavljen.

Pjevač je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju izjavio kako voli glazbeni repertorar Tonyja Cetinskog te bi se rado preselio u Dalmaciju.

 Aca Lukas Izvor: Dino Ninković

'Njega stvarno obožavam. Od pjevačica volim Vannu i Rozgu. Jelena je uvijek nasmijana, ima dobre pjesme i karijeru. Vanna je za mene naslednica Zorice Kondže. Šteta što nakon ET-a nije ostvarila značajniju karijeru. Tu je ona prisutna, ali čini mi se da to nije to', kazao je pa je otkrio svoju ljubav prema Splitu.

'Preseljenje u Dalmaciju? Bez problema! Ne zato jer mi nije dobro u Beogradu nego zato što mi je i ovde dobro kao u Srbiji', zaključuje Aca Lukas.

Aca se dotaknuo i dueta s ponosnom Dalmatinkom, Severinom, koji, nažalost, nećemo moći čuti u radijskom eteru ili na streaming platformama.

'Nismo se mi ni posvađali. Taj smo duet snimali odvojeno, ona u Zagrebu, ja u Beogradu. To što ta pjesma neće izaći, ima veze samo s time što se ne poklapa s izlaskom njenog albuma i mojom željom kada da izbaci taj duet. Ne možemo se oko toga dogovoriti. Što se tiče moje reakcije sad ću vam reći. Ne volim kad neto radi nešto što nije njegov posao. Dao sam joj do znanja da ne treba govoriti o tome ako smo već trebali raditi duet. Dolaziš u Srbiju, svakako će te ljudi prihvatiti', komentirao je Aca svađu sa Severinom nakon što je ona prozvala Srbiju da prihvati odgovornost za genocid u Srebrenici.

 Aca Lukas i Severina Vučković Izvor: Instagram

Povezane vijesti