Dijana Janković, poznatija kao Didi J, otvorila je svoj prvi estetski centar u Beogradu. Srpsku pjevačicu s američkom adresom podržali su mnogi celebovi, a posebno se istaknula obitelj Adaktar koju mnogi nazivaju susjednim Kardashianima.

Dijana je zablistala u dugačkoj ljubičastoj haljini golih leđa s visokim prorezom, dok su Adam i Anđela Adaktar odabrali bijelo-zlatnu kombinaciju.

Dijana Janković i Adam Adaktar
M.M./ATAIMAGES/PIXSELL 

Podsjetimo, Dijana Janković 2013. godine se udala za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka Danijela Rokvića s kojim vodi 'bezobrazno skup' život.

Kada su u Srbiji, pjevačica s obitelji boravi u elitnom beogradskom kvartu u luksuznoj kući od 500 kvadratnih metara. Imaju tri kućne pomoćnice jer Dijanin ormar vrijedi kao pola kuće i potrebno ga je održavati.

Didi J
Instagram 

Dijana u svojoj kolekciji ima Hermesovu Birkin torbu narančaste boje koja vrijedi kao dva stana u susjednoj metropoli. Naime, za tu torbu, koja je jedna prodana za 100.000 dolara, postojala je lista čekanja čak šest godina.

Pjevačica je kupila cipele koje na sebi imaju, kako ona kaže, zlatne Rolex satove, a vrijednost im je 2.000 eura. Da voli luksuz pokazuje i njezina vila u koju je ugradila lift jer svakodnevno hoda u štiklama pa joj stepenice stvaraju problem.

Didi J na bazenu
Facebook 

Inače, Didi na Instagramu prati preko milijun ljudi, a svoje obožavatelje voli uveseljavati smiješnim izjavama poput one: 'Kome je vruće neka si kupi jahtu.'