Nekadašnji pjevač Bijelog dugmeta, Alen Islamović, imao je tu sreću da suprugu upozna još kao jako mlad. U Bihaću je išao u osnovnu i srednju školu, a tu je upoznao i svoju ljubav Marjanu Islamović, s kojom je i dandanas.

'Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam nitko, samo lokalni pjevač u grupi Bag. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se opstati i sačuvati svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvjesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati', rekao je Islamović jednom prilikom.

Alen Islamović
Facebook 

'Najveća ljubav mi je moja žena, ako smo zajedno od 16. godine, možete zamisliti kakva je to ljubav. Sad nemamo nesuglasica, ranije smo imali, ali ona je oguglala na to. Kao otac sam odličan i blag, a kao djeda tek. To mi je najljepša uloga sad, jedva čekam vidjeti unuke, nisam ih vidio tri dana i već mi nedostaju', rekao je pjevač jednom prilikom.

U braku s Marjanom je više od četiri desetljeća, a tijekom istog su dobili i dvije kćeri, Unu i Laru, dok danas imaju i unuke.

'Tijekom višemjesečnih turneja s Dugmetom potpuno sam propustio odrastanje starije kćeri i u tom razdoblju moja supruga je bila zadužena za njen odgoj. Danas, kada su obje porasle, počeo sam kontrolirati njihove živote. Drago mi je kada vidim da su izrasle u sve ono što smo od njih priželjkivali, a to je da budu skromne djevojke, koje vole svoju obitelj, imaju vjerne i iskrene prijatelje. One i sada znaju do koje granice mogu ići s nama i nikada nas nisu povrijedile', rekao je ovaj popularni glazbenik prije nekoliko godina.

Dok se kćeri s njim nikada nisu pojavljivale u javnosti, supruge je tu i tamo bilo, mada, kako je i sama isticala, nikada nije voljela previše se eksponirati.

'Nekada sam pratila Alena na njegovim koncertima. Znali smo često otputovati zajedno pa smo se ludo provodili. Sada više nismo toliko u godinama za to, ako izađemo, oporavljamo se tri dana', ispričala je za Jutranji.hr svojevremeno Marjana.

'To je bila njena odluka, nikada nisam vršio pritisak treba li biti sa mnom ili ne. Kada sam privatno negdje i netko nas fotografira, shvaća sve jer joj je jasno što znači biti javna osoba. Našla se u nekim situacijama u medijima, ali to je ne zanima', kazao je Alen.