Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'SRAMOTA ME JE I KAJEM SE': Srpska pjevačica postala je najmlađa rekorderka Arene Zagreb, a nema ni srednju školu

Aleksandra Prijović postat će najmlađa pjevačica koja će napuniti Arenu Zagreb. Inače, popularna Srpkinja nije završila srednju školu.

 Aleksandra Prijović Izvor: Dragana Udovičić/Kurir

Pjevačica Aleksandra Prijović je bila maloljetna kada se prijavila za glazbeno natjecanje 'Zvezde Granda'. Od tada se dosta toga promijenilo. Aleksandra je radila na svojim glasovnim mogućnostima, ali mnogi se pitaju što je bilo sa školom, s obzirom na to da je rano počela raditi.

 Aleksandra Prijović odrasla je u Hrvatskoj Izvor: Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell

'Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan učenik. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Jednostavno, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se dogodi nešto o čemu si oduvijek maštao, kao ja o pjevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu,' kaže pjevačica na početku razgovora i dodaje kako su joj nastavnici iz škole dozvolili da završi izvanredno četvrtu godinu.

 Aleksandra Prijović Izvor: Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell

'Dosta sam putovala zbog natjecanja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu reći da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim završiti školu', istaknula je pjevačica.

Aleksandra Prijović - Za nas kasno je
Izvor: YouTube

Aleksandra ističe da joj je glazbeno natjecanje 'Zvezde Granda' bilo najbitnije u životu:

'Jednostavno me je život odveo na drugu stranu. Ja nisam jedina, ima mnogo pjevača, ne samo kod nas već i u svijetu, koji nisu završili školu. Obrazovanje je bitno, ali ako ne završiš školu, ne znači da nećeš uspjeti u životu', zaključila je.

Povezane vijesti