Domaću glazbenu scenu danas je pogodila tužna vijest. U 69. godini života preminuo je Jasmin Stavros od kojeg su se oprostile brojne kolege. Posljednje zbogom splitskom pjevaču je izrekao i etradni menadžer Ivica Bubalo koji se prisjetio nekih zajedničkih anegdota.

Ivan Bubalo o Petru Graši
Facebook 

'Naviru mi uspomene cilo jutro na njega. Bija san siguran da će se izvuć iz ovoga. On je bia uporan i jak u svemu. U ovom poslu kad želiš biti najbolji u nečemu, a on je želio biti, kao što svi koji se uhvate mikrofona žele i da najbolji način zadovolje publiku, e on je to bia, ka zabavljač je to bia i osta i ne znam ko će bit to ka on ili mu doć iti blizu da ga prestigne.

Puste gaže smo imali, po selima, Dalmaciji... Bija je pravi užitak s njim putovat, bija je dosta duhovit.

Jasmin Stavros
Story arhiva 

Tamo negdi ‘78. ili ‘79. godine piva je u Unešiću, bilo je milijun ljudi. On je provokativno započea ‘Marjane, Marjane‘. Publika je nastavila, on je sta. Na povratku nas je spriječilo auto od policije. Tu smo dvi tri ure s njima proveli. U to vrime nije se javno smilo to pivat, bilo je prešutno zabranjeno. Jedva smo se izvukli. Onda je on opet za tjedan dana negdi napravija isto. Počea bi ‘Marjane, Marajne‘ i publika bi nastavila.

Najviše u životu me fascinira kao bubnjar. Da je ostao u Americi, ne bi mu bilo kraja, on je u rangu najvećih svjetskih bubnjara. Teško mi je u srcu radi njega. Želio bi izraziti sućut cijeloj njegovoj obitelji, duboko saučešće.‘ rekao je Bubalo za Slobodnu Dalmaciju.