Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BILA JE SUPRUGA MIŠE KOVAČA I DOŽIVJELA NAJVEĆI STRAH JEDNOG RODITELJA: 'Kad se dogodila tragedija, obitelj se raspala'

Anita Baturina druga je supruga domaćeg pjevača Miše Kovača i nekadašnja Miss teen Jugoslavije.

 Anita-Baturina Izvor: Milan Sabić/Pixsell

Nakon što se Mate Mišo Kovač rastao od Ljubice Komadine, upoznao je Anitu Baturinu koja je poznata po tituli najljepše tinejdžerke bivše Jugoslavije.

Anita je 1970. godine, kada je imala 17 godina, postala Miss teen Jugoslavije. Mišu je upoznala na zabavi nakon njegova koncerta u Splitu. Pjevač je bio oženjen pa su u početku bili samo prijatelji, ali je ubrzo između njih planula ljubav. Mišo se rastao i 1973. godine oženio Anitu. Sin Edi rodio im se 1975., godine a kći Ivana 1977. Obitelj je živjela u centru Zagreba, u Radićevoj ulici, a ljeta su provodili u Tribunju. Sin Edi poginuo je 1992. godine i pjevaču se brak raspao. Od Anite se rastao 1996.

 Anita-Baturina Izvor: Milan Sabić/Pixsell

'Kad se dogodila obiteljska tragedija, kad je poginuo naš Edi, obitelj se raspala. Mišo se povukao u sebe i počeo uzimati enormne količine tableta za smirenje. I ja sam mjesec dana bila na tabletama, nakon čega sam se osvijestila i rekla si: 'Tako više ne ide!' Okrenula sam se duhovnom, Bogu koji mi je mjesecima davao odgovore na sva pitanja i pomogao mi da ostanem normalna. Osim toga, upoznala sam sebe, svoje vrijednosti i lakše podnijela sve što se oko mene događalo', rekla je Anita u jednom intervjuu za magazin Tena.

 Mate-Miso-Kovac-i-Ivana-Kovac Izvor: Instagram

Mišo je Anitu napustio zbog astrologinje Silvije Conte-Calvi Marković, ali ta veza nije potrajala. Na koncertu u Zagrebu 1998. godine, upoznao je sadašnju suprugu Lidiju Pintarić.

Povezane vijesti