Ilda Šaulić, kći pokojnog 'kralja narodne glazbe' Šabana Šaulića, u sretnom je braku sa suprugom Bojanom, s kojim je dobila kćer Emu. Međutim, pjevačica priznaje kako joj je žao što svojoj djevojčici nije podarila brata ili sestru.

Kako kaže, sad je došla u godine kad treba biti realan i priznati da će teško ponovno dobiti dijete, iako njezina kći to priželjkuje.

Šaban Šaulić i Ilda Šaulić
Instagram 

'Ona to i dalje priželjkuje, vezana je za djecu u obitelji. Doživljava ih kao svoje. Mislim da mi je žao što je uskraćena. Neću završiti tu priču o djeci, ali iz ove perspektive, u ovim godinama treba biti realan. Teško je ponovno se ostvariti u ulozi majke. Žao mi je što Ema nema brata ili sestru', iskrena je Ilda.

Njezin brat Mihajlo Šaulić nedavno je dobio kćer, a pjevačica je otkrila kako se snalazi u očinskoj ulozi.

Ilda Šaulić
Pink Tv/Screenshot 

'Lijepo se snalazi, jako lijepo, ali dobro, oni su tek novopečeni... Uživaju u svakom trenutku. Njemu će se supruga i kći uskoro pridružiti u Švicarskoj, pa će biti kompletni. Djevojčice su čudo, ja sam mu to govorila prije nego što se Manja rodila. Rekla sam mu: 'Ti si gotov sada kada dođe još jedno žensko u našu obitelj'. Zaista je tako, šarmirala ga je prvog trenutka kada je ugledao. Muškarci su generalno slabi na kćeri', ističe pjevačica u televzijskoj emisiji 'Premijera'.

Ilda Šaulić
Nenad Kostić/Kurir 

Podsjetimo, početkom lipnja 2020. godine Ilda je saznala da čeka drugo dijete, a u tom trenutku je bila pozitivna na koronavirus. Nažalost, nedugo potom ona je pobacila, što joj je izuzetno teško palo.