Pjevačica Jelena Karleuša na estradnoj sceni je gotovo tri desetljeća, no unatoč kostimima, eksplicitnim pjesmama i koncertima s pirotehnikom i plesačima koje danas gledamo, na početku je pjevala narodnjake.

Naime, na TikToku je ovih dana postala viralna snimka nastala davne 1995. godine na jednoj privatnoj proslavi na kojoj je zapjevala pjesmu Sinana Sakića. Prije nje je nastupala kolegica Snežana Babić Sneki, da bi se potom Jelena latila mikrofona. Dok je pjevala pjesmu 'Sudbina me na put šalje' pomogli su joj i da se popne na stolicu.

Podsjetimo, Karleuša je svojedobno izjavila kako nikada nije pjevala na svadbi, pa se postavlja pitanje je li ju sram osvanule snimke stare 29 godina ili je samo 'zaboravila' na teške početke karijere.

Jelena Karleuša
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

'Ja nikada u životu nisam pjevala na svadbi, nikada nisam pjevala na proslavama, nečijim rođendanima, slavama, kafanama… Ne zato što mene nisu zvali, nego zato što smatram da kada netko želi biti velika zvijezda, ne može dozvoliti sebi da mu netko lijepi novac po znojnom tijelu, uopće mu prići, a kamo li da meni kao ženi na bilo koji dio tijela zalijepi novčanicu ili makar da mi da u ruku. Dati mi pare u ruku za mene je ponižavajuće, ja nikada u životu nisam uzela. Čak i kad uzimam moje honorare, ne uzimam ih na ruke, a pogotovo to... Na tim svadbama kada vidim pjevačice koje žele biti zvijezde i prave koncerte i tako dalje, a onda odu dva dana kasnije na svadbu gdje im lijepe novčanice po tijelu i trpaju u ruke, to je za mene ponižavajuće', rekla je Jelena jednom prilikom.