Pjevačica Ana Nikolić ne voli javno govoriti o odnosu s obitelji, majkom Miljanom i bratom Markom, a samo jednom prilikom progovorila je o svom pokojnom ocu. Prije 14 godina, gostujući u jednoj emisiji, istaknula je da je uvjerena da bi njen život izgledao totalno drugačije da joj je otac i dalje živ.

'Najteži trenutak u životu mi je gubitak jednog roditelja, tate. Bila sam jako vezana za njega, kao i svaka kći. Imala sam tada 19 godina, kad mi je on bio najpotrebniji', rekla je ona tada.

Ana Nikolić
Milan Maričić/ATAImages/Pixsell 

'Vjerujem da je on sada živ i da se to sve nije tako izdogađalo, da bih teško bila na sceni, moj put bi bio drugačiji. Tako barem mislim. Ne bi me on nikad spriječio, ali iz nekog poštovanja, da ih ne razočaram, ja bih ostala, možda bih bila profesorica engleskog', iskreno je rekla Ana.

Tada je govorila i koliko joj je bilo teško što tada nije upisala Filološki fakultet.

Ana Nikolić
Instagram 

'U to vrijeme sam polagala paralelno dva prijemna, jedan na Filološkom, za engleski, drugi na Politehničkom fakultetu. To mi je bio najveći poraz u životu tada, ja sa svim peticama i sve, ja sam bila deveta ispod crte. Primalo se 70 studenata, bila je ogromna konkurencija, od 2.000. Kad sam vidjela da sam ispod crte, to je za mene bilo nemoguće. I onda sam se kaznila, te godine nisam išla na more, radila sam u kafiću. Samu sebe sam kaznila', rekla je pa se osvrnula i na odnos s majkom.

'Prije svega je majka, ali onda i najbolja prijateljica. Tako je to u svakom poslu, kad radiš dobro i kad si u vrhu, teško je naći prave prijatelje. Tako da najviše povjerenja imam u majku', ispričala je pjevačica tada, no u javnosti već neko vrijeme kruže nagađanja da su pjevačica Ana Nikolič i njena majka Miljana u lošim odnosima, a sumnje su se dodatno podgrijale nakon Anine emotivne ispovijesti.

'Na početku terapije, kad mi je doktorica rekla da negdje nešto 'škripi' u odnosu s majkom ja sam skočila i počela se svađati s njom, tražila sam da mi pokaže diplomu. S majkom sam u najboljim odnosima, izlazimo u grad, a ispostavilo se da je baš to problem. Je li normalno da majka izlazi u grad s kćeri? Jest mene majka ranije rodila nego ja Taru, ali svejedno, to nije normalno. Ne mogu majka i kći biti prijateljice', ispričala je za Hype i dodala da je u obitelji uvijek bila 'obilježena'.

'Moja majka je stalno u ulozi neke žrtve, njoj nikad ničega nije dovoljno. I ja sam to prepoznala kod sebe. Tijekom terapije smo došle do toga. Ako je petica, zašto nije pet plus? Ako si treća na listi, zašto nisi prva? Ako si prva, zašto nisi prije prvog? To mjesto ne postoji, ali neka ga izmisle. I sve to iz nekog nezadovoljstva, samo njoj poznatog. Nikad dovoljno i nikad dovoljno dobro. Navikla sam da ne valjam. Ja sam crna ovca obitelji. Prihvatila sam tu ulogu i igram je revno', iskrena je bila Ana.

Više fotografija Ane Nikolić pogledajte u našoj galeriji.

Kurir TV, Antonio Ahel/Pixsell Ana Nikolić