Pjevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, gostujući u jednoj emisiji potpuno je ogolila dušu.

Pored ljubavnog života, Sandra je pričala i o obitelji, Mili Kitiću kod kojeg je prije pjevačke karijere radila kao plesačica, ali i o suradnji s Draganom Mirković. Otkrila je i da je na samom početku karijere sav novac ulagala u marketing, te da joj je u tome itekako pomogla starija kolegica.

Sandra Afrika
Kurir televizija 

Naime, Sandra i njen bivši dečko i menadžer, Aleksandar Moskovljević Mikiša, plaćali su Toniju Bijeliću i Dragani Mirković kako bi je reklamirali na njihovoj televiziji 'DM Sat'. Kako je i sama Afrika istaknula, jako im je zahvalna, a pogotovo Dragani koja joj je bila vjetar u leđa na samom početku. Međutim, svojedobno se dogodila situacija kad je malo nedostajalo da se Sandrin odnos s Draganom naruši.

Naime, pjevačičina kolegica je došla na ideju da Dragani Mirković pošalje e-mail u kojem je navela da je njen suprug vara sa Sandrom.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Dragana i ja smo bile u divnom odnosu. Tada se nisi imao ni gdje reklamirati. Na početku karijere mene nitko nije zvao, a jedino je ona bila tu. Dobrih pet, šest godina sam ja njoj mjesečno odnosila baš dosta novca. Svakog mjeseca, sve što sam zaradila sam davala njoj. Ostavljala sam koliko nam treba za stanarinu i za troškove, a sve ostalo smo davali za reklame, pjesme i spotove. Dragana i ja smo u divnim odnosima, poštujem i nju i njenu sestru', rekla je Sandra, pa dodala:

'Tada sam mnogo radila i počela sam smetati nekim kolegama koji su bili dugo na estradi. Govorili su: 'Što ova hoće? Do jučer je plesala s Milom Kitićem, a sada košta ovoliko'. Bilo je svakakvih komentara. To je otišlo toliko daleko da je u jednom trenutku Dragani stigla poruka na e-mail da se ja tajno viđam s njenim Tonijem. Ja kod njih nisam provodila neko vrijeme u kući, ali kad sam im nosila novac na televiziju, sjedila sam s njima i pila kavu. Imali smo divan odnos', prisjetila se pjevačica.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
Instagram 

'Kad je stigao taj mail, vjerovali smo jedni drugima, ali kako je prošlo mjesec, dva više mi nitko ništa nije vjerovao. Ne saznaje se odakle to ide. Ne sumnjaju da ja stvarno imam nešto s tim čovjekom, nego postajem sumnjiva da hoću neki vid reklame. Postajem sumnjiva da se želim preko njih reklamirati. Izgleda kao da ih koristim. Jest da ja plaćam tu reklamu, ali oni su bili tu za mene. Nitko me nije htio ni za novac, da ja platim da se negdje pojavim. Jedina je ona tu za mene na početku i divna je bila prema meni i ispada da ja koristim to. Već postaje problem, a ja ne znam tko je poslao mail', rekla je Afrika, a onda je otkrila kako je saznala tko joj je smjestio ovu aferu.

Sandra Afrika
Instagram 

'Sva sreća, poslije nekih mjesec, dva dana saznamo tko je. Mikiša i ja kod kuće komentiramo kako vidimo da nam netko podmeće i da nas želi skoniti i s te jedne televizije koju imamo. Samo se tu reklamiramo. Lude jer na televiziji vide popis gdje sve nastupam. Naravno da im smetam. Vlasnici klubova kad vide gdje sve nastupam, ja punim klubove... Smetam svima i gledaju kako da se ja maknem. Sva sreća, u jednom trenutku neki novinar koji je bio dobar s Draganom saznaje da je mail od jedne moje kolegice. On je Dragani pokazao da je s tog maila prije ne znam koliko godina pjevačica odgovarala na njegova pitanja. Ta osoba koja je htjela meni podmetnuti nogu je zaboravila da je koristila taj mail. Dragana saznaje tko je to i shvaća da ja nemam apsolutno nikakve veze s tim. To pamtim kao nešto najgore i najružnije', rekla je Sandra.