Jedan od najuspješnijih regionalnih instrumentalista današnjice i najtraženiji umjetnik na harmonici, Aleksandrar Aca Sofronijević, nedavno se vjenčao s lijepom liječnicom Kosanom Stišović.

Mladenci su, kao što smo ranije pisali, blistali na prelijepoj ceremoniji, a mlada je na vjenčanici nosila romantičnu poruku. Naime, na šlepu haljine je na talijanskom jeziku pisalo 'Volim te', a dodatnom šarmu doprinijeli su i nesvakidašnji rukavi u obliku cvjetova.

Aleksandar Sofronijević
Nemanja Nikolić/Kurir 

Nedugo nakon raskošne svadbe kojoj su nazočile brojne poznate osobe, Aca je priznao da je medeni mjesec morao odgoditi zbog poslovnih obaveza.

Aleksandar Aca Sofronijević i Kosana Stišović
Nemanja Nikolić 

'Odgađa se do daljnjeg zato što ne možemo sve stići. Imam dosta zakazanih svirki, a ona ima specijalističlke ispite, tako da, Bože zdravlja, bit će više tih svadbenih putovanja pa ćemo nadoknaditi. Ali to je dobra stvar. Kad napraviš svadbu, moraš napraviti i pauzu 10 dana, da vidiš što je bilo, tko je bio, da pogledaš fotografije...', rekao je glazbenik i dodao:

Aleksandar Sofronijević
Kurir TV 

'Ja se još nisam svima zahvalio na dolasku, na prelijepim poklonima, za svu tu ljubav i pažnju koju smo dobili na svadbi. Svi su se veselili s nama kao da im se oženio brat ili udala sestra. Bilo je jako dobro. Sve to nisam stigao, imam više od 11.000 poruka. Za nepovjerovati. Inače imam puno brojeva u mobitelu, više od 17.000, a meni je 11.000 ljudi poslalo poruku, bez društvenih mreža. Nikome nisam stigao odgovoriti, ne znam ni kad ću to uspjeti. Valjda kad krenem na svirke pa ću u kombiju odgovarati malo po malo', zaključio je.

Više njihovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Nemanja Nikolić/Kurir, Instagram Aleksandar Aca Sofronijević