Glumica Lidija Vukićević proslavila se ulogom Violete u 'Boljem životu', a uvijek je otvoreno govorila o novcu koji je tada zarađivala, kao i o izgledu koji joj je mnogo pomogao u životu.

'Od honorara u seriji 'Bolji život' sam napravila kuću', ističe Lidija.

Lidija Vukićević
Instagram 

'Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu', dodala je bila Lidija koja i u 62. godini zavidnim izgledom oduzima dah.

Upravo se zbog toga često špekulira je li zbog izgleda otišla pod nož, no ističe da je kod estetskog kirurga korigirala samo jednu stvar.

'Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospješuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Bit mog mladolikog izgleda je ta što se ja njegujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu moje sestre i mene, još kao mlade djevojke smo počele koristiti kreme za lice. Pored toga, genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom', otkrila je Lidija i dodala da je i sve ostalo na njoj prirodno.

'Kosu ne peglam, prirodno je kovrdžava. Obrve ne čupam, kao što se može primijetiti. Imam svoje nokte, ne volim umjetne. Zubi su, također, moji. Nikada nisam željela stavljati zubne navlake i imati neprirodno bijele zube. Održavam ih tako što svako dva mjeseca idem kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala njihovu bjelinu', zaključuje glumica.

Više njenih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Lidija Vukićević