Lepa Brena je već desetljećima dio javne scene, a za sve te godine stekla je slavu kojom se nijedna druga pjevačica na ovim prostorima ne može pohvaliti.

Lepa Brena pozirala s pjevačim koji navodno ne smije ući u Hrvatsku
Youtube Lepa Brena Koncert Stadion Skoplje 2 deo Makedonija & Sasa Popovic &Dragan Vucic& RITAM SRCA

Najveću popularnost imala je osamdesetih godina kada je nastupala sa Slatkim grehom, međutim, ta slava do danas ne jenjava.

Na jednoj Instagram stranici pojavila se Brenina fotografija na kojoj je u društvu s poznatim srpskim glazbenikom - Oliverom Mandićem. Možemo zaključiti da su kolege bile u dobrom raspoloženju sudeći po Breninom osmijehu.

Naime, slavni srpski skladatelj i pjevač Oliver Mandić godinama nije posjetio Hrvatsku, ali ne zbog svog izbora, nego zato što ne smije, pisao je Mondo.

Na vrhuncu slave, osamdesetih godina, Oliver je šest mjeseci godišnje provodio na nastupima u Hrvatskoj, bio je jedan od omiljenih pjevača, ali posljednje tri desetljeća nije posjetio Hrvatsku. Razlog za to je navodna tjeralica, o kojoj je pjevač informiran preko prijateljskih, neslužbenih kanala. Oliver je ovu informaciju čuo iznenada, kada je htio sa suprugom otputovati u Španjolsku.

Oliver Mandić
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Od podnošenja zahtjeva za vizu odustao je kad je saznao da ga se tereti za sudjelovanje u ratu. Naime, pjevač početkom rata u Hrvatskoj pristupio zloglasnim srpskim 'Tigrovima'.