Omiljena pjevačica Tanja Savić uživa u ljubavi s 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem o čemu se mjesecima unatrag naširoko pisalo.

Zaljubljeni par zajedno je dulje od dvije godine, iako su vezu dugo skrivali od očiju javnosti. Inače, Tanja iz prethodnog braka s Dušanom Jovančevićem ima dva sina koji su u međuvremenu izgradili predivan odnos s majčinim novim partnerom.

'Muki ih je razmazio, s mjerom. On je baš onako pravi uzor njima, kako se treba ponašati otac prema svojoj djeci. On ima autoritet prema njima, dječaci su uzrasta 12 i 13 godina. Ja sam brižna mama, uvijek sam i bila', kazala je Tanja Savić.

'Moji sinovi ga zovu Muki, oni imaju svog oca. On je njihov prijatelj, trudimo se uljepšati im život', dodala je pjevačica.

Tanja Savić
Instagram 

'Kad mi prođe album, Arena, onda će biti svadbe. Budući da nemam svoju kuću, nemam svoje dvorište, planiram to napraviti, kad sve to sredim, kad budem 40+, onda ću planirati i vjenčanje. Samo da zdravlje posluži. Voljela bih jednu djevojčicu, to bih baš voljela, baš', istaknula je Tanja za Kurir pa navela i gdje sad žive, te otkrila da je beogradska Arena odavno zakazana.

'Zasad smo u stanu. Kad budem imala svoju kuću, dvorište... Malo je smiješno, ali ja stvarno nemam kuću. To mi je najteže. Arena će biti, znam i datum, ali se ne najavljuje još', istaknula je pjevačica o velikom samostalnom koncertu u beogradskoj Areni.

.