Pjevač Halid Muslimović desetljećima je uspješno krčio svoj put u estradnom svijetu. Za to vrijeme, supruga i djeca pjevača živjeli su daleko od očiju javnosti. Popularni pjevač obiteljsku je oazu izgradio u Prijedoru gdje i danas živi.

Halid Muslimović
Dragana Udovičić/Kurir 

Njegova djeca, Enis i Lejla, nikada se nisu eksponirali u javnosti. Od oca su naslijedili talent za glazbu, ali ipak nisu željeli da im to postane profesija.

'Moj sin Enis je baš nadaren za glazbu, vidio sam to po njegovom pristupu klavijaturi. Kad je bio klinac, ja se poslije dva-tri dana vratim s puta, čujem 'skinuo' pjesmu perfektno, onako sam. A Lejla super pjeva. Nisu pokazali želju biti u tom svijetu, niti sam ja roditelj koji po svaku cijenu želi da mu djeca idu u određenom smjeru', izjavio je Halid Muslimović u emisiji Premijera.

I sin i kći Halida Muslimovića završili su fakultete te magistrirali.

'Sin je magistar informatike, a kći magistra ekonomije u turizmu i hotelijerstvu. To je njihov put, a ja ih podržavam u svemu što žele raditi', ponosno je otkrio pjevač.

Osim toga, djeca Halida Muslimovića ostvarena su i na obiteljskom planu. Sin Enis je u braku, a sa suprugom Majom ima sina Adriana i kćer Enu.

Kći Lejla je također u braku i ima sina Džana. Koliko je Halid vezan sa svoju djecu, toliko i oni njega vole o čemu svjedoči i Lejlina rođendanska čestitka upućena ocu.

'Dragi tata, za tvoj dan želim ti bezbroj nota ljubavi, bezbroj akorda radosti i najveću simfoniju zdravlja. Hvala ti na svim trenucima podrške i ljubavi koju si mi pružio. Tvoja prisutnost čini svaki dan posebnim. Neka ti ovaj rođendan bude jednako nevjerojatan, kao što si ti za mene', napisala je Lejla jednom prilikom na Instagramu.