Samira Lončarević posljednjih nekoliko dana vrlo teško podnosi medijski pritisak nakon što se u javnosti pojavila vijest da se razvodi od supruga Dženana poslije 25 godina braka.

Dženan Lončarević
Amir Hamzagić/PIXSELL 

Kako Kurir saznaje od izvora bliskom Samiri, ona se odlučila skloniti iz obiteljskog doma u Prijepolju na neko vrijeme, i to zbog toga što više ne može podnijeti opsadu medija.

'Samiri je već počelo jako smetati to što joj mediji kampiraju ispred kuće u Prijepolju. Mislila je da će se situacija smiriti poslije dva-tri dana, ali nju i dalje svi čekaju i prate na potezu od kuće do posla, iako nema više što reći na temu razvoda od Dženana. Koliko sam čuo, boravit će u kući svoje obitelji dok se strasti malo ne stišaju. Njoj je jako neugodno i zbog susjeda koje, iako su na njenoj strani, stalno gledaju što radi i samo pričaju o njenom razvodu od Dženana. Uzela je samo neophodne stvari, tako da će iz svoje kuće ići na posao u sud. Nimalo ugodna situacija', ispričao je sugovornik.

Samira Lončarević.jpg
Facebook 

Podsjetimo, susjedi Lončarevića su na strani Samire.

'Samira je gledala Dženanovu majku kao svoje oči. Neke kćeri tako ne gledaju svoje majke, a ne snahe svekrve. Žena je ionako bolesna, sramota je što im je sve to priredio. Cijelo susjedstvo je na Samirinoj strani. Mislim da on od blama ovdje više neće dolaziti, jer će ga svi gledati poprijeko. Djeca su im divna i odgojena, tu idu u školu. Za njih imamo samo lijepe riječi. On nije došao kod svoje obitelji za Bajram, a nekad je redovito dolazio kući za praznik. Ta njegova švalerka mu je isprala mozak, zbog nje je i na Alaha jedinog zaboravio', rekao nam je jedan od šokiranih komšija prilikom posjete Prijepolju.