Dženan Lončarević razvodi se od supruge Samire Lončarević nakon 25 godina braka. Susjedi iz Prijepolja progovorili su o pjevaču i njegovoj supruzi te ne kriju razočarenje zbog kraha njihovog braka.

Dženan Lončarević
Kurir/Ana Paunković 

'Ja to sve znam i da ima 15 godina drugu, to svi znaju. Moja žena je držala trgovinu. Dolazili su svakog dana tu. Njegova djeca se druže s mojim unucima, igraju košarku zajedno. A to što se između njih dogodilo, to je normalno. A to da ona nije znala ja ne vjerujem u to. Jer ne možeš 15 godina kriti, a ovo sad što se on na brzinu hoće razvesti, to hoće napraviti da bi što prije ovu drugu oženio. Možda je i trudna, tko zna... Ko će znati što se tu dogodilo, našao je bolju i to je to', započeo je susjed pa nastavio:

'Djeca su mu već velika pa razumiju, jedan će sad studirati glazbu u Sarajevu. Dženan je ranije dolazio češće, to da. I znam da je stalno punio telefon, vječito mu je bio prazan. Smatram da je sve to normalno, čovjek je našao bolje i to je to. Ova kuća je njegova babovina i njemu ide pola, pola bratu koji je u Njemačkoj. To što je ostavio ljubavnici stan i neka je, a žena neka sama sebi kupi stan, ako joj je stalo do imovine. Mislim da joj je i četvrtina kuće puno. Njoj ne treba ništa ostati, to je njegova babovina i to trebaju naslijediti njegova djeca, a ne ona….

Samira Lončarević.jpg
Facebook 

…ne znam sad što joj ovo znači, kad su svi znali. Jedino ako ne može više šutjeti pa se hoće njima osvetiti. Vi stvarno mislite da je ona 15 godina čekala njega? Isto je to. Ti nagoni, bili ženski ili muški, isti su. K**va je ona koja ne zna sakriti. Nije k**va ona koja cijeli život to radi, jer zna to sakriti. Ku*va je ona za koju cijela čaršija sazna što je radila. On je jedno vrijeme to krio, ali vjerujte mi da svi ovdje to znaju. Takav je to posao. Taj svijet i glazbeni i filmski. Ne može čovjek ostati pošten, pogotovo kad ode u veliki grad. Tako je i s glumicama. Čim ih pošalješ u veliki grad, pokazuju scene koje do tada nitko nije vidio...', kazao je susjed.