Pjevač Dženan Lončarević razvodi se poslije 25 godina braka od Samire Lončarević koja s njihova dva sina živi u Prijepolju. Kako srpski mediji prenose, pjevač već 15 godina živi s ljubavnicom u Beogradu gdje je kupio stan na njeno ime u naselju Zvezdara.

Dženan Lončarević
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Reporterka Kurira posjetila je Dženanovo susjedstve gdje živi s drugom ženom, a informacije koje je doznala zaista su šokantne.

Iako većina susjeda nije bila raspoložena za izjave pred kamerama, jedna starija gospođa, koja je željela ostati anonima, tvrdi da pjevač često dolazi s odabranicom, ali i da imaju dijete koje vješto kriju od očiju javnosti.

Podsjetimo, Podsjetimo, Samira je za medije potvrdila da se razvodi od pjevača poslije 25 godina.

'Najveći problem je imovina, doživjela sam da me poslije 25 godina braka hoće izbaciti iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtjev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio kako ja ne bih mogla ništa dobiti. U tome je problem', ističe Dženanova zakonita supruga za Telegraf.rs

Dženan Lončarević
Paparazzo lov/screenshot