Pjevač Dženan Lončarević razvodi se poslije 25 godina braka od Samire s kojom ima dvoje djece. Kako prenose mediji, pjevač već 15 godina u Beogadu živi s drugom ženom.

Naime, Lončarević posljednjih 15 godina, otkad živi sa svojom ljubavnicom, nije toliko često odlazio kod supruge u rodno Prijepolje gdje ona boravi sa sinovima.

Dženan Lončarević
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Kako je rekao izvor, kada je snimljen s ljubavnicom, Lončarević je svoju zakonitu suprugu uvjeravao da mu je to suradnica. Samira mu je vjerovala. Dženana i njegovu novu ljubav ekipa 'Paparazzo lova' je snimila zajedno prije izvjesnog vremena.

Podsjetimo, Semira je za medije potvrdila da se razvodi od pjevača poslije 25 godina.

'Da, istina je da se razvodimo', izjavila je.

Dženan Lončarević
Paparazzo lov/screenshot 

Kako je dalje u razgovoru navela, radi na sudu u kojem je pokrenut proces, ali ne zna kada će se okončanje razvoda dogoditi jer poštuje zakon i ne traži ništa prije reda.

'Jedino želim da se poštuje zakon u svemu ovome, ja ne tražim ništa. Ipak sam radnik tog suda, vodim kaznenu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su prije mene, ako su hitni, pa moj. Hoće li to biti sutra, prekosutra ili za mjesec dana, samo da ide po zakonu', započela je ona.

Samira Lončarević
Instagram 

'Najveći problem je imovina, doživjela sam da me poslije 25 godina braka hoće izbaciti iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtjev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio kako ja ne bih mogla ništa dobiti. U tome je problem', ističe Dženanova zakonita supruga za Telegraf.rs

Semira, kako kaže, ne brine za sebe, ali brine za djecu.

'Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram s novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegovog brata, i doslovno, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđa imena. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da osiguram svoju djecu koja na njihovom imenu nemaju ništa', kako je istaknula.

Dženan Lončarević i Indira Levak
Press 

'Ja za sebe imam, imam plaću i ja bih se snalazila, ali želim njih osigurati danas sutra nešto da se dogodi, što bi oni? On ima dobar odnos s djecom. Djeca ga jako vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši odvjetnici se čuju, mi ne razgovaramo od ljeta prošle godine. U veljači mi je stigla tužba za razvod', zaključila je Samira Lončarević.