Dragana Mirković nedavno je priopćila da je, nakon 24 godine, predala zahtjev za razvod braka.

Pjevačica je u priopćenju napisala da ona i biznismen Toni Bijelić već tri godine vode odvojene živote i ne žive pod istim krovom, no Toni se oglasio na Instagramu i otkrio da je došao u njihov dvorac Ebenfurth kod Beča gdje Dragana i dalje živi.

Toni Bijelić dvorac
Instagram 

Kako je izvor blizak ovom paru rekao za srpske medije, razlog Tonijevog dolaska u obiteljski dom jest pokušaj da se pomiri s Draganom. Naime, on je, prema riječima izvora, molio pjevačicu da odustane od razvoda i obećavao joj da će se promijeniti i potruditi se da sve bude kao nekada.

Inače, Bijelić u proteklih šest mjeseci u dvorcu navodno nije proveo nijedan cijeli dan, a sad je došao spreman na sve kako bi mu Dragana oprostila i povukla zahtjev za razvod.

Međutim, prema pisanjima srpskih medija, folk zvijezda mu je rekla da pomirenje ne dolazi u obzir, budući da je godinama tolerirala razne stvari i pokušavala održati brak, te da sada, kad je konačno presijekla, svoju odluku neće mijenjati.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
Kurir 

Osim toga, Toniju je rekla i da ga, unatoč svemu, ne mrzi i nema negativnih emocija prema njemu, te da želi da ostanu u što boljim odnosima zbog djece.

Podsjetimo, njih dvoje su u braku dobili dvoje djece, sina Marka i kćer Manuelu. Nakon objave o razvodu pisalo se da Toni ima 15 godina mlađu ljubavnicu s kojom je dulje vrijeme u vezi, no on je to putem odvjetnice demantirao. Također, Dragana i Toni su se otpratili s Instagrama, iako zajedničke fotografije još uvijek nisu izbrisali. Tonija je s Instagrama otpratio i njihov sin Marko što su mnogi protumačili kao jasnu poruku da je on na majčinoj strani.