Edita Aradinović otvorila je dušu i prvi put detaljno pričala o odrastanju i bolesnom bratu koji je preminuo u 21. godini.

S velikom tugom, pjevačica se nakon toliko godina prisjetila svega kroz što su ona, njena sestra Indira i njihova majka prošle.

Edita Aradinović
Instagram 

'Živio je s nama doslovno šest mjeseci prije nego što je preminuo... Nisam htjela ponijeti nijednu njegovu fotografiju upravo zbog majke jer joj ne želim buditi te neke osjećaje. Ne želim generalno stvarati nikakvu vrstu sažaljenja kod ljudi, ali ću biti potpuno slobodna sve ispričati', počela je.

'Mojoj mami su u Centru za socijalni rad jednom prilikom rekli da je najbolje za nas, zdravu djecu, za sestru i mene, da on bude u domu. Ona ga je u jednom trenutku života, kad je bio mali, odvela, ali nije imala srca... Nije ga mogla ostaviti tamo i vratila ga je', iskrena je bila Edita.

Edita Aradinović
Instagram 

'On je zaista imao teži oblik Downovog sindroma, bio je jako zahtjevan. Pred kraj njegovog života morali smo ga odvesti jer mu je tada bila potrebna konstantna medicinska pomoć. Bio je nekako snažan, jak. Jednim udarcem je mogao udubiti hladnjak. Kad ga je nešto boljelo, nije se znao izraziti, pa je udarao glavom od zid, napravio bi sebi ranu', ispričala je pjevačica.

'Moja mama je nas odgajala u šesnaest kvadrata. Nas petero u šesnaest kvadrata. Mama je poslije dobila dozvolu zbog brata da se to proširi', rekla je iskreno u emisiji 'Razotrkivanje'.