Ni dvanaest sati nije prošlo otkako je nakon objave rasprodan njihov koncert u Čakovcu 2. travnja. Samo dan nakon, 3. travnja, nastupaju u Lisinskom. I kao i svake godine, rasprodali su cijelu dvoranu. U čemu je tajna njihove popularnosti?

Bez obzira volite li zborsko pjevanje ili ne, donosimo sedam razloga zašto Perpetuum Jazzile morate poslušati uživo.

Perpetuum Jazzile
promo 

1. Jedni su od najboljih vokalnih skupina na svijetu. Perpetumm Jazzile impresioniraju svojom izvanrednom vokalnom tehnikom, uključujući precizne harmonije, snažne vokalne linije i dinamične solističke izvedbe.

2. Viralna popularnost - njihovi glazbeni spotovi često su na popisu top 40 najpopularnijih videa na YouTube-u privlačeći pažnju diljem svijeta, a pjesma 'Afrika' skupila je nevjerojatnih 23 milijuna pregleda. Virilna popularnost odvela ih je na renomirane pozornice diljem cijelog svijeta.

Perpetuum Jazzile
promo 

3. Inovativni aranžmani bez korištenja instrumenata! Grupa stvara jedinstvene aranžmane poznatih pjesama koje svi znate, koristeći samo vokale kako bi stvorili kompleksne i bogate zvučne pejzaže koje morate doživjeti.

4. Svjetska reputacija Kvaliteta i svjetska prepoznatljivost odvela ih je na nastupe diljem svijeta na renomiranim eventima popust Disney (Pariz), UEFA-u, Rotary Int. SAD UN za GS Ban Ki Moon ENEL te na predstavljanju Pirellijevog kalendara.

Perpetuum Jazzile
promo 

5. Repertoar: njihov repertoar obuhvaća širok raspon žanrova, uključujući popularnu glazbu, jazz, gospel, blues..što znači da će svatko pronaći nešto što mu se sviđa. Isto tako pjevaju na gotovo svim jezicima

6. Nesvakidašnje i nezaboravno iskustvo - energija i doživljaj kakav sinergija ove ekipe donose na pozornici; puno emocija, zabave i glazbene izvrsnosti držat će vas očarane i nakon što završi posljednja note.

7. Novi repertoar - Oni koji su bili na njihovom koncertu - ne brinite, Perpetuum Jazzile pripremili su novi album 'Smells like…' kako bi osvježili svoju set listu!